Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) Încearcă noua gamă AJAX FLORAL FIESTA!

(P) Încearcă noua gamă AJAX FLORAL FIESTA!


Începând cu luna octombrie 2013, încearcă cele două produse din gama AJAX FLORAL FIESTA, cu accente fructoase şi florale: noul AJAX Tulip & Lychee şi AJAX Lagoon. Produsele AJAX se bucură şi de o campanie promoţională, cu reduceri la toate gamele de curăţat suprafeţe AJAX, venind astfel în întâmpinarea consumatorilor ce se pregătesc de curăţenia de toamnă şi îşi doresc produse performante, mereu adaptate noilor trenduri ale pieţei.

Noua soluţie universală de curăţat suprafeţe AJAX Tulip & Lychee poartă aroma proaspătă a lalelei şi a fructului tropical Lychee, asigurând o curăţare eficientă. Gama este completată de AJAX Lagoon Flowers, lichid universal de suprafeţe, cu accente florale exotice încântătoare, ce face parte dintr-o ediţie specială, relansată în România. 
 
Produsele din gama AJAX FLORAL FIESTA curăţă în profunzime, lăsând suprafeţele strălucitor de curate, cu un efort minim, fără a fi nevoie de clătire. Astfel, rezultatele dorite se obţin într-un timp mult mai scurt. Un alt beneficiu oferit de folosirea  produselor AJAX FLORAL FIESTA constă în efectul său de lungă durată, prospeţimea irezistibilă păstrându-se chiar şi a doua zi! 
Datorită formulei sale inovatoare, AJAX FLORAL FIESTA curăţă în profunzime suprafeţele lavabile şi elimină chiar şi cele mai dificile pete de murdărie şi grăsime, lăsând în urmă parfumul său unic.
 

Campanie promoţională în magazine

Colgate-Palmolive România iniţiază pe 21 octombrie campania promoţională de curăţenie de toamnă, care cuprinde reduceri de preţ de 15% pentru gamele: Ajax pentru suprafeţe, Ajax pentru geamuri şi Axion Lichid. 
De asemenea, se anunţă promoţii specifice pentru Ajax. Astfel că, la orice produs Ajax Lilac şi Ajax Spring pentru curăţat suprafeţe, cumpărătorii se vor bucura de un pachet bonus de 1500 ml la preţul de 1000 ml, beneficiind astfel de 500 ml în mod gratuit.
 
Cumpărătorii pot profita de aceste oferte de toamnă până la finalul lunii noiembrie 2013. 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus