Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) Întâmpină iarna cu Fiskars şi Gerber în benzinăriile MOL

(P) Întâmpină iarna cu Fiskars şi Gerber în benzinăriile MOL


Din a doua parte a lunii noiembrie 2013 produsele Fiskars şi Gerber pot fi achiziţionate la preţuri speciale în cadrul campaniei ”Întâmpină iarna cu Fiskars şi Gerber în benzinăriile MOL”. Cumpărătorii pot beneficia de reduceri de până la 55% în schimbul etichetelor promoţionale obţinute în urma cumpărăturilor efectuate în benzinăriile MOL. Campania promoţională se derulează timp de trei luni, până la 16 februarie 2014.

Promoţia de iarnă aduce un nou sortiment de produse Fiskars şi Gerber, special alese astfel încât cumpărătorii să fie pregătiţi pentru orice situaţie neprevăzută. De la unelte ergonomice pentru zăpadă, în cazul ninsorilor abundente, la topoare de diferite dimensiuni pentru lemnele de foc şi până la diverse ustensile practice precum cuţitul tactic, minilanternă sau şurubuleniţe, veţi avea la îndemână produse de înaltă calitate, special concepute de designerii de la Fiskars şi Gerber. Mai mult, promoţia include şi produse de menaj din gama Fiskars, cuţite de bucătărie şi foarfeci, utile în orice gospodărie.
 
"Succesul campaniei din vară ne onorează şi ne inspiră: o selecţie nouă de produse Fiskars şi Gerber este disponibilă acum în benzinăriile MOL România. Pentru ca iarna să fie mai mult amuzantă decât grea,  deszăpezitul poate fi şi aşa, cu o lopată Fiskars la îndemână. În zarva sfârşitului de an, produsele Fiskars şi Gerber pe care vi le propunem transformă panica listelor lungi în relaxarea sarcinilor bifate!” a declarat Mihaela Vidan, Country Sales Manager Fiskars pentru România.

Produsele Fiskars şi Gerber incluse în promoţie sunt: Foarfeca Fiskars pentru uz general (21 cm), Set de foarfeci Fiskars Gloria (disponibil din 02.12.2013), Bloc de 5 cuţite Fiskars Functional Form, Topor pentru Camping Fiskars A6 (ediţie limitată), Topor Fiskars A19 (ediţie limitată), Cuţit tactic Remix Gerber, Lanternă de cap Bear Grylls, Set Fiskars (Topor X7 + ascuţitor XSharp + Cuţit Gerber), Set Camping Fiskars (Topor X5 + Cuţit utilitar + fierăstrău Xtract + husă), Şurbubelnită Gerber, Minilanternă Gerber GDC Zip, Împingător de zăpadă Fiskars Snow Light, Împingător de zăpadă Fiskars pentru copii, Lopată pentru maşină Fiskars Snow Light.
 
“Continuăm o campanie foarte apreciată de clienţii noştri. Sortimentaţia aleasă este foarte potrivită condiţiilor de iarnă din România, când a fi şofer este echivalent cu a depăşi situaţii neobişnuite. Şi de această dată avem incluse în portofoliul campaniei promoţionale produse utile şi de cea mai bună calitate. Clienţii noştri  le pot cumpăra cu o reducere de până la 55% faţă de preţurile recomandate. De asemenea, există produse în promoţie care pot fi achiziţionate alimentând o singură dată în benzinăriile noastre (5 etichete promoţionale) – în special lopeţile, produs de altfel extrem de util pe timp de iarnă ”, a declarat Camelia Ene, Head of Retail la MOL România.
 
Mecanismul promoţiei are la bază etichete promoţionale care pot fi obţinute în urma achiziţionării de carburant sau produse şi servicii din benzinăriile MOL de minimum 25 de lei. De asemenea, punctele acumulate pe cardul de fidelitate Multibonus pot fi folosite pentru plata produselor, în loc de numerar. În plus, prin înregistrarea codului promoţional tipărit pe bon pe site-ul www.molromania.ro, clienţii au şansa de a câştiga un curs de supravieţuire de 5 zile în tabăra Bear Grylls din Scoţia. 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus