Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > (P) La vremuri noi, cele mai bune show-uri de stand-up comedy

(P) La vremuri noi, cele mai bune show-uri de stand-up comedy


Primul club de stand-up comedy din Romania, deschide cel de-al unsprezecelea sezon cu noi concepte de entertainment, alaturi de cei mai apreciati  actori! Vom retrai impreuna aceeasi  atmosfera unica, nonconformista si vom prezenta noi spectacole de improvizatie, teatru, open mic, seri de karaoke, spectacole de magie si mentalism!

Cei care au facut si inca fac istorie la Café DeKO vor fi prezenti si in acest nou sezon de aceasta data cu cele mai bune glume si cele mai indraznete replici: Bobonete, Vancica, Dita Constantin, Raul, Radu, Sorin, Sergiu, Natanticu. Toata gasca va urca pe scena cu cele mai bune show-uri de stand-up comedy in cel de-al unsprezecelea sezon!
 

Timpul tau pentru hotote de ras, veselie si voie buna este la Café DeKO, in fiecare joi, vineri, sambata si duminica,incepand cu ora 20:00! 
Pentru a pastra aceeasi atmosfera, dupa spectacole, va asteptam la  Coco Bongo cu petrecerea dedicata tuturor iubitorilor de stand-up si celor dornici sa se distreze in stilul Deko! Mai multe informatii pe www.dekocafe.ro sau pe pagina oficiala de facebook.
 
Rezervarile in limita locurilor disponibile: 0733. 562. 233

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus