Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) Noua tigaie Dry Cooker Trilogy

(P) Noua tigaie Dry Cooker Trilogy


Trilogy vine în întâmpinarea tendinţei generale de adoptare a gătitului sănătos şi alimentaţiei raţionale, fiind instrumentul ideal pentru cele mai gustoase reţete. 

Dry cooker este recunoscut de toate gospodinele din România. La sugestia clienţilor, Dry Cooker Trilogy a fost creeat cu o suprafaţă de gătit mai mare şi o performanţă termică superioară. În plus, datorită designului ce permite o circulaţie mai bună a aerului cald, oferă o gătire mai rapidă. 

Secretul noii tigăii Dry Cooker Trilogy este designul unic patentat. Are trei coloane perforate încălzite din laterale. Aerul fierbinte intră şi circulă în tigaie –  mâncarea este gătită repede, bine şi uniform, fără ulei, păstrându-şi astfel nutrienţii, atât de necesari organismului nostru. Alimentele nu se lipesc şi aveţi posibilitatea de a găti şi la cuptor datorită mânerului detaşabil  şi, ulterior, vă veţi bucura de o curăţare uşoară a vasului în care aţi gătit.

Pe lângă faptul că Dry Cooker Trilogy aduce un plus de savoare şi sănătate în bucătăria dumneavoastră, ingenuozitatea suportului special pentru ustensile – forma specială a mânerului şi capacul termorezistent – va fi de mare ajutor atunci când gătiţi. 

Tigaia Dry Cooker Trilogy a fost creată special pentru un stil de viaţă sănătos şi gustos!

 

Comments

comments

Lasă un răspuns