Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) Nutribon, Help Net şi BCR, parteneriat pentru sănătate

(P) Nutribon, Help Net şi BCR, parteneriat pentru sănătate


Nutribon, dulcele sănătos şi natural, în parteneriat cu Farmaciile Help Net şi BCR, lansează o campanie prin care sprijină stilul de viaţă sănătos, punând prevenţia pe primul loc.

Până pe 30 august 2014, clienţii care efectuează tranzacţii în valoare de cel puţin 30 de lei cu orice card BCR în Farmaciile Help Net selecţionate, primesc pe loc un baton Nutribon.

Bunătăţile pe care le găsim în natură reprezintă cel mai adesea o sursă importantă de sănătate, frecvent neglijată. Consumul zilnic în cantităţi adecvate de fructe şi legume poate reprezenta un beneficiu de necontestat în prevenirea sau ameliorarea simptomelor unor afecţiuni cronice. 
 
Este dovedit ştiinţiific că nefericirea şi stresul afectează sistemul imunitar. Totodată, ceea ce mâncăm ne influenţează starea de bine. Batoanele Nutribon au în compoziţie un cocktail antioxidant şi hrănitor de fructe şi seminţe, necesare pentru menţinerea unei bune dispoziţii, protejând astfel sănătatea.  Asocierea cu BCR în această campanie este consecinţa firească a constatării că tranzacţiile din domeniul farmaceutic au câştigat un loc important în topul cheltuielilor curente efectuate de către clienţii băncii, valoarea medie a unei tranzacţii fiind de peste 60 lei.
 

Gama de produse Nutribon cuprinde batoane pe bază de fructe, în trei sortimente:
nuci, alune şi migdale, şi batoaneleYoli, produse concepute special pentru copii. Batonul Nutribon este suficient de mic pentru a încăpea discret în orice buzunar şi reprezintă alternativa ideală pentru cei care doresc să consume o gustare sănătoasă, hipocalorică, ce oferă o incredibilă senzaţie de saţietate. Ingredientele simple, minim procesate, ce se regăsesc în Piramida Alimentaţiei Sănătoase, fac din Nutribon un aliment funcţional, perfect echilibrat nutriţional. 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus