Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) O echipa tanara si incununata de succes – Laptop Garage

(P) O echipa tanara si incununata de succes – Laptop Garage


LaptopGarage.ro este un magazin online proaspat – activeaza de numai un an – cu showroom specializat. 

Echipa Laptop Garage se mandreste cu relatia pe care o are cu fiecare client si seriozitatea dovedita in cazul tranzactiilor, al garantiilor si al retururilor. In plus, spre deosebire de concurenta, nu a avut nicio plangere la Oficiul pentru Protectia Consumatorului. Respectul pe care il poarta clientilor sai si garantia produselor de calitate au ajutat sa devina un brand cunoscut si sa ocupe locul 3 in topul siteurilor din domeniu, in ceea ce priveste vanzarile si traficul.
 
Al doilea fapt „dovedit” care face din Laptop Garage o companie de incredere este calitatea produselor pe care le ofera clientilor sai. Varietatea acestora ajuta la a raspunde cererilor cat mai multor clienti: sunt disponibile produse originale si produse compatibile pentru majoritatea modelelor de laptop ale diferitilor producatori. 
 
Site-ul este foarte bine organizat: produsele sunt clasificate dupa tipul lor, in categorii precum baterie laptop, incarcator laptop, tastatura laptop, display laptop si asa mai departe, iar subcategoriile sunt alcatuite din lista producatorilor diferitelor componente. 
 
Din incercarea de a diversifica gama de produse, Laptop Garage a creat propriul brand de tablete si si-a imbogatit si gama de produse. Trebuie spus de asemenea ca aici se pot gasi anumite componente originale ale unor producatori precum HP, Dell si Toshiba in exclusivitate. 
 
In plus, livrarea comenzilor se face in 24 de ore in orice colt al tarii, iar transportul este gratuit. Garantia minima a fiecarui produs oferit spre vanzare este de 12 luni. Laptop Garage este singurul magazin cu plata online si singurul care are un showroom adecvat deschis in Bucuresti. 
 
Pentru a veni in intampinarea solicitarilor primite de la clienti, Laptop Garage a introdus si plata in rate – in ceea ce priveste platile efectuate cu cardul online pe site. Astfel clientii Garanti Bank,
Credit Europe Bank si cei ai Banicii Transilvania beneficiaza de un sistem esalonat de plata pana la maxim 3 rate-un avantaj pe care nici-un alt competitor de pe piata nu-l ofera.
 
Desi nu activeaza pe piata decat de un an, echipa Laptop Garage a reusit sa devina partener HP si Dell Romania, dar si furnizor de diferite echipamente pentru firme mari din Romania: Metrorex, Enel si RDS. Cu siguranta numarul parteneriatelor va creste odata cu trecerea anilor, daca numai inceputul a fost atat de solid. 
 
Toate aceste „detalii” dovedesc ca echipa Laptop Garage pune pe primul loc multumirea si increderea clientului in acest brand.
 
Powered by SEO monitor 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus