Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > (P) O nouă ediţie a Caravanei Amway la Iaşi!

(P) O nouă ediţie a Caravanei Amway la Iaşi!


Pe data de 28 septembrie în zona Atrium din Palas Mall, începând cu orele 11:00, ieşenii vor avea ocazia să petreacă o zi specială, în care echipa Amway le va oferi o serie de prezentări profesionale pe teme, precum frumuseţe şi relaxare, secretele gătitului, stil de viaţă sănătos şi îngrijirea casei. Programul va fi completat de tombole cu premii, concursuri şi momente de animaţie a vizitatorilor.

 „În cadrul caravanei din Iaşi, Amway a pregătit vizitatorilor o zi plină de distracţie şi culoare, presărată cu momente speciale, în cadrul cărora aceştia vor descoperi inovaţia şi diversitatea produselor noastre. Ne-am propus să instalăm pentru o zi în Iaşi buna dispoziţie, inspiraţia şi încrederea în propriile forţe care se regăseşte în fiecare zi în cadrul echipei noastre“, a declarat Ioana Enache, Director General Amway România.
 
Cele mai cunoscute branduri de frumuseţe, nutriţie şi îngrijire personală din portofoliul Amway vor fi prezentate în cadrul unor demonstraţii şi testări de produse. Doamnele vor fi răsfăţate cu  sesiuni gratuite de machiaj profesional realizate de specialiştii Amway cu produse marca ARTISTRYTM şi vor afla cu această ocazie sfaturi şi trucuri legate de buna îngrijire a tenului şi de noile tendinţe în machiajul de toamnă. 
 
ARTISTRYTM, una dintre cele mai apreciate mărci Amway, lider global în frumuseţe şi una dintre primele cinci cele mai vândute mărci de produse premium de îngrijire a tenului din lume. Toate produsele din gama Artistry se bazează pe cele mai noi tehnologii şi au fost create de cercetători şi dermatologi ce au colaborat în peste 89 de laboratoare din întreaga lume.
 

Nu rata momentele cheie ale evenimentului:

12:00 Găteşte sănătos în vasele iCook! Demonstraţii culinare cu experţii Amway!
13:00 Putere naturală pentru o curăţenie mai sigură!
14:00 Lăsaţi-vă răsfăţate de ARTISTRY şi aflaţi ultimele tendinţe în machiajul de zi!
15:00 Află cum poţi avea un mod de viaţă echilibrat cu suplimentele alimentare Nutrilite!
16:00 Creează-ţi machiajul perfect de seară cu ajutorul produselor ARTISTRY!
 
Pentru mai multe informaţii despre compania Amway România, vizitaţi www.amway.ro.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus