Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) O piele frumoasă are nevoie de o îngrijire optimă

(P) O piele frumoasă are nevoie de o îngrijire optimă


Primul pas este să ne îngrijim de pielea noastră prin trucuri simple şi eficace:
 

Apa – minim 2 litri de apă pe zi pot face minuni pentru sănătatea dumneavoastră şi aspectul pielii. Ajută la eliminarea substanţelor toxice sau nefolositoare din corp şi este baza tuturor lichidelor din corp. 

 

Protecţia împotriva soarelui – Odată cu venirea verii, razele soarelui devin din ce în ce mai puternice şi mai ales mai periculoase. Pentru a ne proteja de acestea este bine să nu ne expunem excesiv la soare, în special în orele de vârf, să purtăm haine deschise la culoare pentru a nu atrage căldura, să folosim crema cu factor de protecţie solară, în special după ce ieşim din apă, dacă este cazul. 
 
Somnul – Este recomandat să dormim 8 ore pe noaptea, dar este bine de ştiut că şi calitatea somnului contribuie la sănătatea pielii, poate la fel de mult precum cantitatea acestuia. Pentru un somn odihnitor, lumina din dormitor trebuie să fie difuză sau inexistentă. Lumina inhibă secreţia de melatonină, hormonal care-I transmite creierului că este timpul pentru odihnă. Dacă este îndeajuns de multă lumină în cameră, creierul primeşte ca mesaj faptul că trebuie să înceapă o nouă zi, astfel că somnul nostru nu va fi unul deloc odihnitor.
 
Un somn de calitate pentru o piele sănătoasă şi frumoasă pe tot parcursul anului se poate datora şi unor produse de dormit special create pentru a asigura o calitate superioară.
 
În acest sens, Green Future recomandă utilizarea produselor dintr-o gamă diversificată, realizate pentru a întâmpina orice nevoie în rutina dumneavoastră de odihnă.
 
Mai multe detalii despre ofertă pot fi găsite pe site-ul Green Future.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus