Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > (P) Originalitate, romantism şi multă dragoste la Galeria Dalles

(P) Originalitate, romantism şi multă dragoste la Galeria Dalles


Conform unui proverb suedez, ”o viaţă fără dragoste este asemenea unui an fără primavară”.
Chiar dacă zăpezile de afară amintesc de frigul şi vânturile iernii, ştim că ele nu vor mai dura mult şi doar peste câteva zile iubirea ne va dezmorţii inimile. Aşa cum v-a obişnuit, Galeria Dalles îi aşteaptă şi în acest an pe îndragăstiţii de pretutindeni care doresc să-şi răsfeţe persoana iubită cu cadouri romantice, dar inedite.

Începând cu 7 februarie, se deschide cea de-a IX-a ediţie a Târgului de Valentine’s Day unde cuvântul care guvernează este ”iubirea”. Timp de 8 zile, toate gândurile vor duce către EL şi EA, iar pentru ca momentul să fie cât mai romantic, am pregătit o multime de cadouri original personalizate.
 
Dacă EA este o fire romantică şi îi place să fie chic, va aprecia cu siguranţă o pălărie delicată cu voaletă sau o băscută ”Paris style”. La fel de potrivită ar fi şi o ţinută cum găseşti doar în fashion boutique-rile de pe străzile Parisului, delicat accesorizată cu bijuterii originale hand made. 
 
Simţurile amorţite de puterea iernii, pot fi revitalizate de produsele SPA venite direct din romantica Italie (creme şi uleiuri de corp, geluri terapeutice, bulgări efervescenţi cu lavandă sau săruri de baie înobilate cu petale de flori). Parfumurile, cosmeticele, cafeaua şi ceaiurile bio, care ne introduc în lumea înmiresmată a Indiei, se pot transforma în cadoul perfect pentru EL sau EA. 
 
Din însorita şi voioasa Grecie, am adus cele mai rafinate şi inedite dulciuri. Imaginaţi-vă savoarea deosebită a fructelor greceşti acoperite cu un strat de ciocolată fină dar şi a specialităţilor dulci pline de savoare: praline, ciocolată delicioasă fără zahăr, ciocolata cu migdale întregi şi multe alte sortimente care aşteaptă să fie descoperite. 
 
Dacă doriţi să dati viaţă iubirii voastre, să o vedeţi cum creşte, am pregătit plicuri cu seminţe sau bulbi de flori pe care să le semănaţi împreună.  
 
De asemenea, nu trebuie să rataţi workshopurile şi concursurile pe care le-am pregătit. 
Pentru a profita de toate acestea şi pentru ca ziua închinată îndrăgostiţilor să nu vă găsească nepregătiţi, vă invităm la târgul de Valentine’s Day de la Galeria Dalles, deschis între 7 şi 14 februarie, de la 10 dimineata la 8 seara.
 
Intrarea este liberă!
 
Pentru mai multe detalii accesează pagina de Facebook Galeria Dalles – https://www.facebook.com/sala.dalles 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus