Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) Reguli de stil pentru mobila de living

(P) Reguli de stil pentru mobila de living


Totul trebuie sa fie perfect. Insa este usor sa faceti cateva din greselile standard de amenajare de aceea trebuie sa tineti minte cateva din regulile generale de design interior atunci cand alegeti mobila pentru living.

In primul rand alegeti un design simplu si fin pentru piesele mari de mobilier. Tentatia este de a alege decoratii mai complexe si modele deosebite, insa daca stiti ca nu veti avea la dispozitie un buget pentru a schima mobila in cativa ani, cu timpul este posibil sa va plictisiti de piesele prea incarcate sau sa vi se schimbe gusturile. Puteti adauga pata de culoare dorita sau sa personalizati modul in care arata mobilierul prin adaugarea diverselor accesorii, incepand de la cateva carti bine alese si pana la suveniruri din vacanta. Alegeti culori si modele neutre care vor fi intotdeauna la moda si pe care le puteti combina cu mai multe tipuri de accesorii.
 
Pentru a evita supra-aglomerarea camerei, o strategie este ca inainte de a cumpara mobilierul sa marcati in casa spatiul ce va fi ocupat de acesta (puteti pune perne sau puteti marca cu o banda locul) pentru a vedea ce suprafata libera va ramane si cum o puteti folosi, ce distanta ramane intre canapea si televizor sau daca usile si ferestrele se vor deschide corespunzator.
 
Daca trebuie sa alegeti intre calitate si cantitate, iar bugetul dumneavoastra este limitat, incercati sa alegeti cel mai bun raport calitate-pret care se incadreaza in buget. Nu este recomandat sa alegeti nici una dintre extreme. 
Daca cumparati numai produse premium, riscati sa va intindeti prea mult cu bugetul, iar mobilarea completa a casei dumneavoastra sa dureze ani de zile. Oricat de mult ne-am dori sa traim intr-o casa numai din lemn care rezista 4-5 decenii, nu trebuie sa uitam ca locuita este pana la urma un pasiv. Nu isi recupereaza investitia decat sub forma de confort si liniste, iar daca se transforma intr-o investitie continua nu va mai putea oferi decat stres si cel mai probabil un credit la banca. 
Cealalta extrema, cantitatea, nu este recomandata din motive evidente. Nimic nu este mai rau decat sa va mandriti cu locuita dumneavoastra gata mobilata, numai ca in cateva luni mobilierul sa cedeze.
 
Nu uitati sa va informati in ceea ce priveste conditiile de garantie si post-garantie. Mobila isi arata adevarata fata abia dupa cateva luni si defectele minore pot deveni foarte deranjante.
Aceleasi reguli pot fi aplicate si in alte spatii unde este nevoie de mobilier si chiar in birouri sau spatii comerciale. Fie ca doriti sa achizitionati scaune profesionale sau mese de birou,  gradul de ocupare al spatiului trebuie planificat, iar stilul si aspectul, dar si bugetul, nu trebuie ignorate.
 
Pentru a compara cat mai multe modele de mobilier intr-un timp scurt, va recomandam o sesiune de cumparaturi pe magazinele online de mobila care va ofera posibilitatea sa rasfoiti printre mii de modele de piese de mobilier in doar cateva minute. Livrare este, de obicei, asigurata pentru toate orasele din tara. 
 
Powered by SEOmonitor
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus