Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) Rom Autentic porneşte lupta pentru românizare!

(P) Rom Autentic porneşte lupta pentru românizare!

Ştim deja că românii sunt deştepţi. Românii sunt frumoşi. Dar românii sunt şi inventivi. Românii au inventat avionul cu reacţie, insulina, stiloul, rucsacul zburător şi multe, multe altele. Cu toate acestea, întotdeauna alţii ne-au împrumutat ideile, le-au folosit şi chiar s-au îmbogăţit de pe urma lor. Este timpul ca românii să se răzbune şi să ceară recunoştinţă pentru toate ideile care le-au fost luate!

Iar răzbunarea vine de la Rom Autentic, care decide să românizeze BISCUIŢII – o invenţie a englezilor – şi lansează noul Rom Sandviş, biscuiţi crocanţi cu cremă Autentic Rom. 
 
„A devenit deja o tradiţie pentru ROM să aibă un mesaj puternic, să ne aducă aminte de adevăruri despre români – cum ar fi multele invenţii care, de-a lungul timpului, s-au materializat departe de ţară şi meritul a mers la alţii. De această dată, ROM vine să provoace prin lansarea unui produs care să răzbune simbolic nedreptăţile făcute de-a lungul istoriei. Deci nu inventăm roata, preluăm o invenţie de la alţii – BISCUIŢII – dar o românizăm, cu gust Autentic ROM”, spune Gabriela Munteanu, Marketing & Trade Marketing Director, Kandia Dulce.
 
Odată cu acest produs nou şi răzbunător de dulce, Rom Autentic lansează şi petiţia pentru românizarea baseball-ului, tot ca un gest simbolic de răzbunare faţă de sportul nostru naţional, oina, care a fost preluat şi ridicat la rang de show sportiv peste ocean. În petiţie, cerem ca americanii să recunoască originea românească a baseball-ului: să cânte, măcar la un meci oficial, imnul României în deschidere şi să îşi îmbrace majoretele în costum popular românesc. 
 
Până pe 10 octombrie, ne propunem să adunăm cât mai multe semnături, apoi vom trimite această scrisoare în America, la Major Baseball League, împreună cu un CD cu imnul României în transcriere fonetică şi un costum popular pentru majorete.
 
Pentru că răzbunarea este dulce! 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns