Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > (P) Sala Dalles se transformă în Galeria Cadourilor de Crăciun!

(P) Sala Dalles se transformă în Galeria Cadourilor de Crăciun!


Timp de aproape o lună, Sala Dalles găzduieşte 96 expozanţi  din zone cât mai diverse, care au pus mult suflet şi au ales cu grijă şi dăruire cele mai deosebite şi originale idei de cadouri: zeci de sortimente aromate de ceaiuri, cafele şi ciocolată caldă sau porţelanuri fine din care pot fi savurate; dulceţuri, siropuri şi şerbeturi naturale, dulciuri gustoase din marţipan, turtă dulce, cozonaci şi plăcinte dar şi multe alte delicii. 
 
Aici veţi afla care sunt cele mai noi tendinţe în materie de decoraţiuni de Crăciun, de la globuri de sticlă, până la ornamente din lemn, realizate manual sau picturi pe sticlă de murano. 
 
Anul acesta, produsele „vedetă” pot fi  brăduţii în miniatură, plantaţi în ghivece şi oferiţi într-un ambalaj personalizat din hârtie ecologică sau săculeţi de iută, însoţiţi de un mesaj original. 
 
Doamnele îşi pot asigura ţinuta de sărbători de la expozanţii care prezintă piese vestimentare sau pot alege din paleta de bijuterii unicat, realizate manual, special pentru aceast târg. Nici cei care preferă produsele cosmetice bio nu au fost uitaţi, astfel încât am pregătit o gamă foarte variată de cosmetice naturale din Germania, Anglia, Franţa şi chiar din Orientul Îndepărtat. 
  
Târgul este deschis din 28 noiembrie până pe 24 decembrie, zilinic, de la 10:00 la 20:00.
 
Intrarea este gratuită!
 
Pentru mai multe detalii accesează: www.dallesrevolution.ro sau pagina de Facebook Galeria Dalles
 
Sala Dalles Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 18
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus