Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) Săptămâna Italiană la Lidl

(P) Săptămâna Italiană la Lidl


Fie că preferi pizza, pastele sau diversele specialităţi de brânzeturi şi mezeluri,
vei găsi în magazinele Lidl o selecţie variată de produse ce-ţi va oferi o experienţă culinară de neuitat.  

Italia este, fără doar şi poate, un Rai al gurmanzilor, datorită mâncărurilor sale specifice, care aduc împreună aroma deosebită a condimentelor, savoarea inegalabilă a sosurilor şi seducătorul gust al celebrelor paste sau reţete de pizza.
 
Lidl a reunit sub brandul „Italiamo” o varietate de produse tradiţionale italieneşti, cărora li se alătură şi produse noi, pentru a veni în întâmpinarea preferinţelor clienţilor. 
 

În Săptămâna Italiană, la Lidl vei descoperi
cât de simplu este să prepari pastele care să aducă o fărâmă din sofisticata Italie chiar la tine acasă. Optează pentru clasicele paste, pe care le vei găsi într-un sortiment variat la Lidl: farfalle (5,99 lei), cannelloni (4,49 lei), trottole (4,99 lei), spaghettoni (3,99 lei), ravioli (9,99 lei) sau tagliolini (4,99 lei). Adaugă acestora un sos cu migdale şi ricotta (7,99 lei) sau unul dintre delicioasele sosuri clasice (7,99 lei) alla Siciliana, alla Toscana sau alla Calabrese, ingredientul perfect pentru o porţie delicioasă de paste.  
 
Dacă pasiunea ta culinară este pizza, la Lidl poţi savura pizza alla Parmigiana (11,99 lei) sau pizza Quattro Formagi (11,99 lei). Îţi va fi pe plac şi focaccia cu ulei de măsline (12,99 lei), pe care o poţi servi ca o alternativă elegantă pentru pâine sau ca aperitiv, alături de preparatele tale preferate. 
Găseşte esenţa sofisticată a Italiei şi în specialităţi precum mortadella Bologna (6,99 lei), caşcaval scamorza (9,99 lei), brânza Pecorino (6,99 lei), brânza Tomino din Piemont (8,99 lei) sau mozzarella de bivoliţă (14,99 lei). 
 
Pentru completarea unei cine de neuitat, optează pentru un vin italienesc precum vinul alb Gavi (14,99 lei), vinul spumant Lambrusco dell’Emilia  (11,99 lei) sau Ciro Classico Superiore (14,99 lei), un vin de tip Riserva, învechit trei ani. Poţi încerca şi vin spumant Prosecco (26,99 lei) sau Grappa Prosecco (29,99 lei) pentru a experimenta aroma desăvârşită a Italiei.
 

O masă perfectă se încheie cu un desert ales cu grijă,
iar în Săptămâna Italiană, vei descoperi la Lidl o mulţime de tentaţii dulci. Magazinele Lidl te aşteaptă cu pricomigdale (11,99 lei), tiramisu (6,99 lei), desertul Panna Cotta cu caramel (6,99 lei), tartufo (7,99 lei), dar şi multe altele. 
 
Bucură-te de produsele din oferta Lidl în Săptămâna Italiană şi descoperă cât de simplu şi accesibil este să savurezi mâncăruri ca în „bella Italia”! 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus