Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > (P) Sarbatoreste sosirea Primaverii impreuna cu BABY EXPO!

(P) Sarbatoreste sosirea Primaverii impreuna cu BABY EXPO!


BABY EXPO, cea mai mare sarbatoare a Gravidelor si a Bebelusilor, isi deschide portile in zilele de 6-7-8-9 Martie la Sala Polivalenta din Bucuresti. 

Printre noutatile prezentate de companii la aceasta editie: pernutele  pentru copii cu broderii fosforescente, termometrul cu proiectie care masoara temperatura fara atingere, jucariile vorbitoare care ajuta la dezvoltarea vocabularului si a creativitatii, corpurile de iluminat special concepute pentru ca povestile sa devina realitate in camerele celor mici, consola Webee considerata cel mai distractiv si revolutionar sistem educational, colectiile vestimentare primavara-vara si multe altele. Dosarul de prezentare se afla pe www.babyexpo.ro.
 

Servicii gratuite de BABYSITTING

Pentru ca vizita sa fie cat mai placuta si relaxanta, pentru prima data la BABY EXPO, asiguram servicii gratuite de BABYSITTING. Parintii ii pot lasa pe cei mici sa se distreze la locul de joaca BeautyPlay, sub atenta supraveghere a unui personal specializat, in timp ce viziteaza BABY EXPO !


Special pentru viitoarele Mamici la BABY EXPO

Viitoarele Mamici sunt in centrul atentiei la BABY EXPO. 
Le invitam la Clubul Gravidutelor, unde NUTRICIA, partener oficial, le intampina cu informatii utile si cadouri. 
 

Clubul Parintilor revine la BABY EXPO

Pe perioda celor 4 zile parintii pot participa la seminarii interactive sustinute de specialisti in pediatrie, educatie, nutritie, psihologie, etc. Printre tematicile abordate : Plansul si crizele de furie ale copiilor, Alaptarea si beneficiile sale in primele 1.000 de zile, Cum, cand si de ce sa-i citesti bebelusului, etc.
 
Parintii sunt invitati la BABY EXPO de Joi 6 Martie, pana Duminica 9 Martie, zilnic intre orele 10:00 si 19:00, iar Duminica pana la ora 16:00, la Sala Polivalenta din Bucuresti. 
 
Intrarea la expozitie costa 10 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii.
 
Pe baza biletului de intrare se participa la Tombola BABY EXPO!
 
Informatii suplimentare pe: www.babyexpo.ro si www.facebook.com/BabyExpoRomania
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus