Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) Singura Cafea din Romania Premiata de Institutul German DLG

(P) Singura Cafea din Romania Premiata de Institutul German DLG


Micul ritual în care ne preparăm o cafea şi ne oferim un moment doar pentru noi,
singuri sau împreună cu persoana cea mai apropiată, momentul în care ne planificăm ziua sau în care pur şi simplu ne simţim bine este de neratat în fiecare zi. Dincolo de starea de spirit, calitatea cafelei de zi cu zi este importantă!

 
Să recunoşti calitatea cafelei nu-i uşor, cafeaua are 1000 de arome diferite, de două ori mai mult ca un vin bun. Contează mirosul, culoarea, gustul, aroma. şi, la final, toate trebuie să fie în echilibru perfect. Noroc că experţii internaţionali ne-au sărit în ajutor. 
 
Centrul de testare a alimentelor DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft / Societatea Germană pentru Agricultură) este o renumită instituţie germană, lider în evaluarea calităţii produselor ce se pot vinde în Germania. DLG evaluează anual 27.000 de produse alimentare şi băuturi din întreaga lume, a făcut viaţa mai uşoară pasionaţilor de cafea, recunoscând şi premiind calitatea DONCAFÉ. În cadrul evaluării internaţionale a calităţii, experţii în domeniul cafelei au testat mai multe zeci de specialităţi conform unor parametri ştiinţifici complecşi.
 
Produsele DONCAFÉ au obţinut scoruri superioare atât la testele senzoriale cât şi la testele de laborator. Obţinând rezultate deosebite la toate categoriile – aspect, miros şi aromă, gust, şi echilibrul cafelei – DONCAFÉ devine astfel singura cafea din România premiată de DLG: „Prin premiile obţinute  Doncafé dovedeşte că se numără printre liderii de calitate din acest domeniu“, ne povesteşte managerul de proiect DLG Cornelia Fleischhauer. 
 
DLG speră însă ca premiile acordate DONCAFÉ să aibă o influenţă asupra întregii pieţe româneşti a cafelei şi să ridice ştacheta în industria cafelei din România. 
Calitatea trebuie să ne devină un obicei. Important este că acum putem alege cafeaua cu cea mai bună calitate, calitatea veritabilă DONCAFÉ certificată de institutul german DLG! Cum spunem că avem calitate premiată în Germania? „Premierte Qualität”! 
 
 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus