Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) Stilul rustic – simplitate si naturalete

(P) Stilul rustic – simplitate si naturalete


Bucătăria, parte a acestui spaţiu, a fost privită mereu doar ca un simplu colţ funcţional. 
Acum puteti sa dati o noua formă şi o nouă utilitate bucătăriei Dvs. Prin sistemele incorporabile aveti libertatea să o transformati în locul de reuniune al familiei, în zonă de relaxare sau pur şi simplu în locul în care va simţiti bine gătind.

Bucatariile rustice reprezinta cea mai buna alegere daca va doriti o atmosfera calduroasa si primitoare in bucatarie. In amenajarea unei bucatarii in stil rustic se va pune accent pe natura si traditie, pe simplitate si utilitate. Bucataria decorata rustic este mai confortabila, adaugand in acelasi timp o nota de intimitate spatiului respectiv.

Conform specialistilor Teka, produsele electrocasnice incorporabile vor completa cu nota de modernism stilul rustic imprimat deja in zona mobilierului. Astfel, Teka va propune solutii complete care se integreaza perfect din punct de vedere al design-ului si se adapteaza cerintelor Dvs. in materie de stil si functionalitate. In ceea ce priveste paleta coloristica, Teka va recomanda doua variante de finisaje (negru-antracit rustic si bej rustic) care se regasesc atat in cadrul gamei de cuptoare, plite, hote, cat si in cadrul gamei de accesorii. In plus, pentru a oferi o nota de eleganta gamei rustice, in timpul procesului de fabricatie s-a optat pentru folosirea finisajului alama – in zona manerelor cuptoarelor, a butoanelor plitelor, precum si a ornamentului decorativ din zona frontala a hotelor.
 
In gama accesoriilor, Teka a inclus o serie de panouri decorative pentru mascarea cuptoarelor cu microunde free-standing, in aceleasi variante de culori (negru-antracit rustic si bej rustic) si avand la baza aceeasi tehnologie gemana. Astfel, se poate vorbi inca o data de design-ul unitar cu care produsele Teka va incanta privirea si starnesc totodata admiratia prietenilor Dvs. 
O parte din produse pot fi văzute în cadrul showroom-ului Teka situat în Bucureşti – Şos. Ştefan cel Mare, nr.15, sector 2 (lângă Circul Globus), iar informaţii despre toate modelele pe care Teka vi le propune, detaliile de instalare, accesoriile potrivite pentru fiecare model, dar şi o serie de sfaturi practice pot fi obţinute accesând site-urile www.teka.com şi www.electrocasnice-incorporabile.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus