Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > (P) Surprinde momentele BEAUTYish cu MINERALIUM Dead Sea!

(P) Surprinde momentele BEAUTYish cu MINERALIUM Dead Sea!

Şi pentru că frumuseţea se vede mai bine cu Prestigio, MINERALIUM Dead Sea şi Prestigio te invită în luna iunie să descoperi momentele BEAUTYish.

În perioada 4-30 iunie 2014, MINERALIUM Dead Sea şi Prestigio organizează o tombolă, cu premii oferite de Prestigio, la care pot participa toţi clienţii care cumpără produse MINERALIUM Dead Sea din magazinele Plafar.

În concurs se pot înscrie toate persoanele care achiziţionează produse MINERALIUM Dead Sea din reţeaua de magazine Plafar în perioada 4-30 iunie 2014, indiferent de valoarea acestora. Mecanismul înscrierii este simplu: pentru a intra în tragerea  la sorţi, tot ce trebuie să faci este să trimiţi un SMS la 1869 care să conţină numărul bonului fiscal, locaţia magazinului Plafar, data de achizitie şi numele tau.
 
Premiile puse în joc pentru cumpărăturile din magazinele Plafar sunt: 1x tabletă 5785 Prestigio, 1x smartphone 3400 white Prestigio şi 2x căşti BT Prestigio.
 

Tableta Prestigio este o tabletă elegantă, cu un design modern, procesor Quard Core.
Tableta redă imaginea clară pe un ecran de 7,85 inch şi are încorporate 2 camere video. Memorie internă este 8 GB, putând fi externalizată la 32 GB. Portul micro-HDMI te ajută să conectezi tableta la televizor, având avantajul unei vederi cinematografice.
 

Smartphone Prestigio  are un procesor de 1,2 GHz şi sistem Android 4.2 Jelly Bean de operare.
MultiPhone 3400 DUO oferă acces la o lume de aplicaţii cu cele mai recente jocuri HD de calitate, muzică, filme şi accesarea rapidă a reţelelor sociale.
 

Căştile BT Prestigio, elegante şi pline de culoare îi vor mulţumi, cu siguranţă, până şi pe cei mai pretenţioşi iubitori de gadgeturi.
Sunt uşor de utilizat, fiind utile atât pentru laptop şi tabletă, cât şi pentru smartphone.  
 
Extragerea câştigătorilor tombolei desfăşurate în magazinele Plafar se va face între 1-5 iulie 2014, iar câştigătorii vor fi anunţaţi începând cu data de 6 iulie şi vor fi informaţi cu privire la modalitatea de a intra în posesia premiilor.
 
Frumuseţea se vede mai bine cu Prestigio. Fii în trend cu MINERALIUM Dead Sea şi Prestigio!
 
Produsele MINERALIUM Dead Sea sunt disponibile în reteaua magazinelor PLAFAR atât în Bucureşti cat şi în ţară sau pot fi achiziţionate online prin shop-ul online:  www.mineralium.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns