Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > (P) Târg de mărţisor la Galeria Dalles

(P) Târg de mărţisor la Galeria Dalles

Zăpezile au trecut, vântul s-a domolit, iar frigul lasă, încet-încet, loc căldurii şi primelor raze de soare care ne vestesc un nou început – PRIMĂVARA!

Aşadar a sosit vremea să ne exprimăm bucuria, la târgul de mărţisor, ”Festivalul Primăverii”, de la Galeria Dalles, începând cu 25 februarie. Pentru anotimpul mărţişorului, al prospeţimii naturii şi al veseliei, am pregătit o sumedenie de cadouri şi de colecţii unice şi inedite cu care să vă răsfăţaţi prietenii sau familia. Mărţişorul, eternul simbol al primăverii, este regina balului, iar modelele pe care le-am adus la această ediţie vor demonstra acest lucru.

La târgul ”Festivalul Primăverii”, veţi găsi: mărţişoare sculptate în lemn de tei, cireş sau prun, fiecare venind cu povestea lui: cocoşul, care reprezintă speranţa sau bufniţa, un simbol al înţelepciunii, care vede acolo unde oamenii nu pătrund; mărţişoare din porţelan şi ceramică inspirate din cultura de Cucuteni sau păpuşi din lemn în straie naţionale. Pentru fetele care doresc să fie în ton cu natura, am pregătit bentiţe atent manufacturate, adevărate coroniţe cu flori de primăvară, accesorii hand made cu influenţe etno reinventate din ţesături populare, bucăţi de postav, transformate în coliere şi brâie vesel colorate. 

Cei care îndrăgesc decoraţiunile, vor găsi aici lămpi din metal şi sticlă cu elemente florale, vase din sticlă manuală, colorată în masă sau pictată şi înnobilată cu foiţă de aur. În anotimpul frumuseţii, domnii au la dispoziţie o mare diversitate de aranjamente florare pe care le pot dărui, alături de o bijuterie din aur, argint sau pietre semipreţioase aduse din îndepărtatele ţinuturi ale Columbiei, Thailandei, Indiei sau Marocului sau de cosmetice create din ingrediente 100% naturale. 

Pentru a vă bucura de toate acestea, dar şi de alte surprize pe care le-am pregătit, vă invităm la târgul „Festivalul Primăverii” de la Galeria Dalles, deschis între 25 februarie şi 8 martie, de la 10:00 dimineata la 8:00 seara.

Intrarea este liberă!
 
Pentru mai multe detalii accesează pagina de Facebook Galeria Dalles.
 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus