Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) Vinul bun naste pasiuni nemuritoare

(P) Vinul bun naste pasiuni nemuritoare


Evino este un magazin online unde vinul se simte regeste si unde oferta impresionanta te va determina sa nu pleci fara sa-ti gasesti cel putin un soi de vinuri preferat sau o crama de la care sa comanzi cu placere si ulterior.

Evino.ro livreaza vinuri si sampanii atat in Bucuresti, cat si in tara si iti propune un parteneriat de mare clasa, in numele uneia dintre cele mai vechi si mai elegante bauturi ale tuturor timpurilor, vinul. 

In vinaria Evino regasesti crame renumite, atat pe plan local, cat si pe plan international, precum cramele Recas, Basilescu, Cotnari, Davino, Averesti, Rotenberg, Martinens, Atelier, Buduresca, Vinarte. Ele iti ofera de la vin ros, la alb, pana la rose si vin spumant, punandu-ti la dispozitie cam toate soiurile de vin consacrate, dintre care amintim Feteasca neagra, Feteasca Regala, Tamaioasa Romaneasca, Busuioaca de Bohotin, Merlot, Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Sangiovese. In plus, daca vrei sa te accesorizezi complet, poti opta pentru cateva obiecte de pret pentru a acompania sticlele cu vin sau pentru a face din acestea cel mai reusit cadou. Pentru asta, Evino pune la dispozitie cutii si ambalaje, pahare, carafe si decantoare, rafturi si suporti.
 
Daca vrei sa cunosti universul special al vinurilor de calitate si sa nu te lasi convins decat de cele mai rafinate si atent selectionate soiuri, viziteaza magazinul online de vinuri, Evino, care iti sta la dispozitie pentru orice tip de vin pe care ti l-ai dori.
Pagina web, www.evino.ro
 
Powered by Seomonitor 
 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns