Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > (P) Zodiac Café prezinta Vernal EQUINOX

(P) Zodiac Café prezinta Vernal EQUINOX

In acest an, Zodiac Café ti-a pregatit o noua editie a primului targ de astrologie, frumusete si dezvoltare personala! O editie in care vom celebra impreuna frumusetea, eleganta si bucuria inceputului de primavara, intr-o atmosfera guvernata de astre!

De aceasta data, vom vorbi despre consecintele echinoctiului de primavara asupra fiecarui semn zodiacal si cum ne poate influenta actiunile in urmatoarea perioada .Alaturi de noi se vor afla si de aceasta data cei mai buni astrologi, numerologi, specialisti in domeniul feng shui, dezvoltarii personale sau spirituale.

Vizitatorii vor avea parte de sedinte inedite de numerologie, cristaloterapie, vor primi sfaturi despre cum sa-si amenajeze locuinta sau biroul dupa cerintele feng shui şi vor putea beneficia de astrograme personalizate.

In cadrul evenimentului, am dezvoltat proiectul Astro Beauty, cu participarea tinerilor designeri care isi vor prezenta noile creatii. Va fi un eveniment unic ce se va desfasura intr-o noua locatie, Boheme Cafe Bistro, unde intreaga echipa Zodic Cafe va petrece un weekend de poveste!

Zodiac Café este primul targ de astrologie si frumusete din Bucuresti, dedicat tuturor celor pasionati de astrologie si dezvoltare personala, dar si celor mai buni astrologi.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus