Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Pacatoasa

Pacatoasa

video_youtube

Ce trebuie sa faca o adolescenta obisnuita, Olive (Emma Stone), cand cea mai buna prietena a ei vrea sa afle toate detaliile despre weekend-ul petrecut de ea cu un tip, iar ea n-ar avea ce sa-i spuna, pentru ca totul a fost plictisitor? N-ar putea Olive sa tranteasca o minciuna nevinovata, care sa-i aduca in schimb magia ravnita de orice adolescent: popularitatea?

Unele vesti insa nu pot ramane secrete, mai ales daca Marianne (Amanda Bynes), un fel de „radio-sant” al scolii, trage cu urechea la ceea ce spune Olive. In curand, zvonurile exagerate despre promiscuitatea lui Olive se intind in toata scoala. In cateva minute, elevii se arunca pe Twitter si pe Facebook ca sa comenteze asa zisele indiscretii ale lui Olive. Desi nu e genul de notorietate pe care si l-ar fi dorit, Olive decide sa nu nege zvonurile, pentru ca acum a ajuns in sfarsit in centrul atentiei. In definitiv, ea stie adevarul, iar parintii ei, (Stanley Tucci, Patricia Clarkson), n-o judeca niciodata si au incredere in ea.

Profesorul ei de engleza, Mr. Griffith (Thomas Haden Church) simte nevoia sa-si exprime preocuparea, in timp ce sotia lui, consiliera scolara (Lisa Kudrow), se ofera sa-i dea sfaturi si s-o protejeze. Dar Olive se simte bine in lumina reflectoarelor, gasind chiar o utilitate pentru noua ei reputatie, aceea de a-i ajuta pe colegii ei cu probleme. Pe masura ce povestea scornita de ea incepe sa ia amploare, Olive nu se poate stapani sa nu se identifice cu personajul literar Hester Prynne, din „The Scarlet Letter,” o carte pe care tocmai o studiaza la literatura. Dar cand Olive incepe sa piarda controlul asupra zvonurilor deocheate, ea descopera ca nu e deloc usor sa stinga focul pe care l-a aprins.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus