Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Calatorii si vacante > Paris – destinatia preferata de oamenii care cauta relatii extraconjugale

Paris – destinatia preferata de oamenii care cauta relatii extraconjugale

Parisul ocupa primul loc in topul destinatiilor preferate de oamenii de afaceri care cauta relatii extraconjugale, potrivit rezultatelor unui sondaj recent.

Astfel, capitala franceza a fost aleasa de 52% dintre participantii la acest sondaj, in momentul in care au fost intrebati unde ar prefera sa aiba o aventura extraconjugala atunci cand calatoresac fara partenerul de viata.

Pe pozitia a doua in acest top – care a cuprins destinatii europene – s-a situat Milano, oras urmat de Barcelona, Bruxelles, Londra, Geneva si Berlin.

Un purtator de cuvant al site-ului care a realizat sondajul, a spus ca sentimentele de singuratate si libertate – dar nu si capacitatea de a ascunde infidelitatile – au fost principalele motive pentru care respondentii cautau aventuri sexuale.

La sondaj au participat circa 1.000 de persoane, cu varste cuprinse intre 30 si 55 de ani, care castigau anual peste 43.000 de lire sterline (49.400 de euro).

Comments

comments

Lasă un răspuns