Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Cărți, muzică, filme > (P)BLACK & WHITE – o comedie fulminantă la Happy Cinema

(P)BLACK & WHITE – o comedie fulminantă la Happy Cinema

Pe 6 aprilie ora 20:00, spectacolul cu 100% umor britanic, BLACK & WHITE, se joacă la  Happy Cinema.

Sub atenta regie semnată de Anca Maria Colțeanu, spectacolul „Black & White” respectă îndrumările din caietele de regie ale lui Florian Pittiș, care a și tradus această piesă în anii `90. În urmă cu mai bine de șaptesprezece ani, sala Liviu Ciulei (fostă Izvor) a Teatrului Bulandra răsuna de hohote de râs în serile când era pus în scenă acest spectacol.

Peste hotare, piesa se înscrie în top 20 ale celor mai bine primite spectacole pe Broadway de 30 de ani, jucându-se și în zilele noastre cu casa închisă.

Cu o scenografie semna Ioana Pashca, actorii Daniela Nane, Manuela Cicur, Mihai Marinescu și Ionuț Alin Ionescu se regăsesc într-o situație comică, ce pare fără ieșire.

„Black & White” este o poveste plină de umor despre Dl. White și Dl. Black, care se regăsesc dupa mulți ani în holul unui hotel de lux de pe litoralul britanic, în extra sezon. Fiecare dintre ei dorește să petreacă un weekend liniștit cu amanta, departe de Londra, unde soțiile lor știu că ei sunt plecati pentru afaceri. Fiecare are “sistemul” lui de adulter, unul spune soției întotdeauna “adevarul”, celălalt minte întotdeauna. Apariția soțiilor și ceea ce urmează demonstreaza că, indiferent de “metoda” adoptată, invariabil lucrurile se complică atunci când îți înșeli soția.

Recitalul va avea loc la  HAPPYCINEMA® București, în incinta Liberty Center,  la 10 minute de Piata Unirii pe Șoseaua Progresului 151-171, Sector 5.

Mai multe informații: www.happycinema.ro

Biletele se pot achiziționa de la cinema, sau prin Cinemagia și Iabilet.ro

Comments

comments

Leave a Reply