Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Penelope Cruz, cea mai sexi femeie în viaţă

Penelope Cruz, cea mai sexi femeie în viaţă

Actriţa spaniolă Penelope Cruz a fost numită cea mai sexi femeie în viaţă de revista Esquire şi apare într-un pictorial în numărul din noiembrie al publicaţiei. Nominalizarea este cu atât mai remarcabilă cu cât Penelope Cruz, are 40 de ani şi este mama a doi copii.

Penelope Cruz a fost numită cea mai sexi femeie în viaţă, titlu acordat anul trecut de revista Esquire actriţei americane Scarlett Johansson, care l-a obţinut, de altfel, de două ori. Cruz este a unsprezecea femeie care a obţinut acest titlu, printre celelalte vedete feminine apreciate de editorii publicaţiei dedicate bărbaţilor numărându-se Angelina Jolie, Halle Berry, Rihanna şi Charlize Theron.

Actriţa spaniolă apare pe coperta numărului pentru noiembrie al revistei şi într-un pictorial publicat alături de un interviu în care vedeta vorbeşte despre atracţia sa pentru actorie, care a fost foarte puternică în adolescenţă.
  
Penelope Cruz este cunoscută ca fiind muza regizorului spaniol Pedro Almodovar. Ea a devenit celebră cu rolul din filmul "Totul despre mama mea", pe care mentorul său l-a lansat în 1999. A fost nominalizată la premiile Oscar în 2007, pentru rolul din "Volver", tot sub semnătura lui Almodovar, dar şi în 2010, pentru interpretarea din musicalul "Nine". Printre filmele în care a mai jucat se numără "Belle Epoque" (1992), "Deschide ochii" (1997), "Femeia mereu deasupra" (2000), "Vanilla Sky – Deschide ochii" (2001) şi "Nu te mişca" (2004). Este prima actriţă spaniolă recompensată cu premiul Oscar pentru interpretare (2009, "Vicky Cristina Barcelona") şi prima actriţă spaniolă care a primit o stea pe Bulevardul gloriei – Walk of Fame – din Hollywood.

Penelope Cruz este căsătorită din 2010 cu actorul Javier Bardem, cu care are doi copii.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus