Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Petrecaretii

Petrecaretii

Plot

Charles de Poulignac (Rupert Everett ) este organizatorul celor mai reusite petreceri din lumea buna pariziana. Daca vrei fite, stralucire, farmec, si poate chiar si pe Shakira, il suni pe Charles. Dar un concurent gelos il saboteaza si astfel Charles devine un proscris. Disperat sa revina in lumina reflectoarelor Charles ia avionul spre Ibiza unde destinul lui va fi in mainile lui John John (Jose Garcia).

La Ibiza, toata lumea vorbeste despre el. John-John este organizatorul celor mai traznite si extravagante petreceri de pe insula. El face regulile in Ibiza. Este zana petrecerilor, regele paradisului si barbatii de pretutindeni vor sa fie vazuti cu el. Dar visul lui este de a se casatori cu prietenul lui antrenor de fitness si sa se aseze la casa lui.

Charles, printul decazut al lumii bune pariziene, iar John-John va fi dulcele instrument al razbunarii impotriva institutiei care il tradase. Dar nu va fi simplu pentru Charles sa-l ademeneasca pe cel caruia i se spune „regele” sau mai bine spus „regina noptilor din Ibiza”.

Din culise

  • Rupert Everett a cucerit inima publicului si laudele criticilor pentru rolul din „Iubitul meu se insoara” (unde a jucat alaturi de Julia Roberts), rol pentru care a si primit o nominalizare la Premiile Globul de Aur.
  • Jose Garcia este cel care a venit cu ideea ca Ibiza sa fie locatia pentru filmari.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus