Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Petrece cele mai frumoase momente de Valentine’s Day alaturi de Logitech Mini Boombox

Petrece cele mai frumoase momente de Valentine’s Day alaturi de Logitech Mini Boombox

Cu ocazia zilei indragostitilor, Valentine’s Day, Logitech propune cel mai dezirabil sistem audio portabil, Logitech Mini Boombox, care se va dovedi partenerul perfect pentru o seara romantica. O poti surpinde pe persoana iubita cu o cina in oras, iar apoi, in drum spre casa si in ciuda frigului, puteti asculta melodia preferata de pe Mini Boombox  in timp ce va pierdeti pe stradutele boeme din centru.

Dispozitivul se conecteaza usor cu smartphone-uri, tablete sau alte dispozitive cu Bluetooth incorporat.

Logitech Mini Boombox este foarte mic asa incat il poti purta in geanta sau chiar in buzunarul de la haina. Dispune de o camera acustica special conceputa care ofera un sunet bass de calitate, iar difuzorul cu microfon incorporat emite un sunet clar, de care te poti bucura in parcul unde veti asculta melodia sau in alte momente, la birou, in masina sau acasa. Dispozitivul este perfect pentru apeluri telefonice sau video.

Logitech Mini Boombox se conecteaza usor la smartphone-urile populare, tablete si alte dispozitive ce suporta Bluetooth Advanced Audio Distribution Profile (A2DP). Dispune de un acumulator care se incarca prin USB si functioneaza pana la zece ore, un timp indelungat in care poti asculta toate playlist-urile favorite sau in care poti vorbi toata noaptea la telefon. Poti controla cu usurinta dispozitivul atat ziua cit si noaptea prin ecranul sensibil la atingere.

  • Logitech Mini Boombox poate fi gasit in Romania la un pret de 300 de lei.

Comments

comments

Lasă un răspuns