Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Petreceri si premii la aniversarea Hard Rock Cafe

Petreceri si premii la aniversarea Hard Rock Cafe

Fani ai rock-ului din toata tara, Hard Rock Cafe va asteapta sa
petreceti fara intrerupere, trei zile si trei nopti! Veniti pe 27, 28 si 29 ianuarie 2011, sa ridicam paharul in cinstea implinirii a trei ani de Hard Rock Cafe in Romania. Ne vom imbata cu muzica buna si vom umple buzunarele de cadouri si distractie!

De joi dupa-amiaza, premiile incep sa curga la Hard Rock Cafe. Mai intai, petrecaretii care vor veni in timpul zilei la restaurantul din Herastrau purtand tricouri cu logo-ul Hard Rock Cafe vor fi rasplatiti cu un cocktail din partea casei.

Dar asta nu e nimic in comparatie cu premiile care se vor da in toate cele trei seri de voie buna. Fie ca vor fi alesi prin tombola, fie ca vor participa la concursuri, cei care vor sarbatori alaturi de noi vor avea sansa de a castiga, in fiecare seara, premii precum:

  • card All Access cu valabilitate pe viata
  • Party Voucher in valoare de 400 lei
  • VIP PASS-uri care asigura intrare gratuita la toate concertele sustinute la Hard Rock Cafe in 2011
  • cina romantica din partea casei de Valentine’s Day
  • invitatii la diverse concerte
  • tricouri si multe altele

Si sa nu uitam de muzica… Petrecerea va incepe de joi seara, de la ora 21:00, cu un concert The Crossroads, cu intrare libera. Vineri, de la aceeasi ora, va asteptam sa ne distram la concursul de Karaoke, iar sambata, de la 22:30, pe scena Hard Rock Cafe va canta intru satisfacerea publicului Satisfaction, una dintre cele mai bune trupe-tribut ale legendarilor The Rolling Stones. Pentru detalii referitoare la accesul la acest concert, acceseaza www.hardrock.com/bucharest.

Comments

comments

Lasă un răspuns