Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > PhotoReading sau cum sa citesti 5 carti pe zi

PhotoReading sau cum sa citesti 5 carti pe zi

Sintagma PhotoReading poate reprezenta pentru multi ceva de domeniul fantasticului, imposibil de aplicat in viata reala. Contrariul acestei pareri preconcepute, in viziunea lui Connie Larkin, PhotoReading Instructor si Life Coach, este dat de rezultatele benefice pe care le-au avut cei care au participat la cursurile de Photoreading. Cursul de PhotoReading este un curs transformational in care vechea paradigma a cititului este inlocuita cu o noua abordare a materialului scris: materialul scris se descarca in creierul nostru in fenomenalul ritm de o pagina pe secunda.

Desi pare o idee radicala, conceptul exista inca din anii 1800, iar dovezi despre aceasta abordare diferita a paradigmei de a citi exista in diverse domenii, de la traininguri militare la arte martial sau traditii religioase. In 1986, Paul Sheele a redescoperit aceasta tehnica si a structurat-o intr-o forma accesibila pentru cei care isi doresc sa acumuleze o cantitate mare de informatii intr-un timp din ce in ce mai scurt.

Avantajele urmarii unui astfel de curs sunt destul de evidente: productivitate crescuta datorita capacitatii imbunatatite de asimilare a informatiilor, eliminarea stresului cauzat de citit, imbunatatirea memoriei, formarea unui mod de gandire mai direct. Cel mai apreciat avantaj este insa acela de time-saving.

Cursul de PhotoReading e disponibil in Romania de un an si jumatate, iar Connie Larkin este unul din cei doi instructori romani certificati de Learning Strategies, compania a carei co-fondator este Paul Scheele si care detine licenta pentru cursul de PhotoReading.

  • Cursul de PhotoReading dureaza doua zile, sambata si duminica, intre 09:00 si 17:00. In acest interval, cursantii citesc 5 carti si mai multe articole.
  • Urmatorul curs va avea loc in 5-6 februarie 2011.
  • Mai multe informatii despre curs sau despre modalitatile de inscriere sunt diponibile pe www.myphotoreading.ro.

Photoreading – eficient pentru elevi si studenti

Tudor Ioan Sandor, elev in clasa a 11-a spune: „Pentru mine, cursul de fotocitire a revolutionat modul de a percepe totul din jurul meu. La doar o saptamana de cand am terminat cursul am citit deja 6 carti, toate destul de groase si le-am inteles mai bine decat daca le-as fi citit in modul traditional. A inceput sa-mi placa sa scriu, si chiar sa imi fac temele”.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns