Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Piața Festivalului George Enescu revine cu acces liber pentru iubitorii de muzică

Piața Festivalului George Enescu revine cu acces liber pentru iubitorii de muzică

Primăria Capitalei prin ARCUB organizează în luna septembrie o nouă serie de concerte de muzică clasică în aer liber. Eveniment conex al celei mai importante manifestări muzicale găzduite de România, Festivalul Internațional George Enescu, Piața Festivalului are loc în perioada 2 – 10 septembrie, în Piața George Enescu, unde bucureștenii se vor bucura de concerte de muzică clasică live cu acces liber.

În continuarea concertelor live, între 11 și 24 septembrie, publicul are ocazia să urmărească în Piața Festivalului transmisiunile în direct ale concertelor de la Sala Palatului. În aceeași perioadă, pe scena din Piața George Enescu vor avea loc zilnic, între orele 17 și 19, concerte și spectacole ale elevilor de la școlile de muzică din București și ale studenților de la Conservatoarele din țară.

Din programul ediției din acest an al Pieței Festivalului, organizatorii anunță colaborări spectaculoase ale orchestrelor, dirijorilor și instrumentiștilor români cu muzicieni din Austria, Italia, Franța, Spania, Germania, Cehia și Venezuela, dar și prezența artistului Alexandru Tomescu care urcă pe scena din fața Ateneului Român cu vioara Stradivarius Elder.

Programul complet este disponibil aici.

Comments

comments

Leave a Reply