Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Pink – Pachet de energie la B’Estival

Pink – Pachet de energie la B’Estival

N-o fi Pink ce-a mai sexi, „glamorous”, stilata cantareata, dar fara indoiala este una dintre cele mai talentate. Nicio nota falsa, nici un pas gresit, nici o gafa care sa compromita un concert ce a stat de la primul pana la ultimul sunet sub semnul energiei. Cata energie poate sa aiba o tanara de 1.60 de metri, te intrebi? Ei bine, destula cat sa intretina cateva mii de persoane timp de mai bine de o ora.

La Romexpo, Pink a facut spectacol. Nu cu decoruri, costumatii, lumini sau alte efecte speciale, ci prin ea insasi. Au ajutat-o figura expresiva si jocul de scena, viu si fermecator. A fost o placere s-o vezi alergand dintr-o parte in alta a scenei, dansand, cantand, lungindu-se pe jos, catarandu-se pe boxe. A fost o placere sa o auzi multumind publicului cu un „thank you” care suna de parca aplauzele erau pentru ea cel mai frumos compliment. Si au fost destule aplauze… Hiturile „U and ur hand”, „Family portrait”, „Get the party started” sau „Don’t let me get me” au ridicat toate mainile in aer.

Asa cum o stiam din videoclipuri, cantareata blonda cu nume roz a fost o aparitie excentrica: ciorapi-plasa si cizme asortate la creasta de punker, nelipsitul pierce din nas si o rochita destul de sumara incat sa dezvaluie tatuajele de pe umar, brate, picior, ceafa… S-a schimbat pentru bis in ceva mai comod, blugi rupti si maiou negru, si doar doua melodii mai tarziu a disparut in fuga de pe scena.

Spun „doar doua” pentru ca ma asteptam la un bis ceva mai lung, avand in vedere ca Pink nu schita nici un semn de oboseala si vocea ii era la fel de proaspata ca la inceput. Dar am iertat-o pentru ca a doua zi o astepta un alt concert, in Sofia. Si pentru ca a promis ca se va intoarce in Romania „foarte, foarte curand”. Pana atunci… ramanem cu pozele de la B’estival (vezi galeria foto).

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus