Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Plan de rezerva

Plan de rezerva

video_youtube

Zoe (Jennifer Lopez) considera ca a venit momentul sa faca un copil, iar cum barbatul vietii ei intarzie sa apara, apeleaza la inseminarea artificiala. Exact in ziua in care urmeaza procedeul de inseminare, Zoe il cunoaste pe Stan (Alex O’Loughlin), de care se simte atrasa. Lucrurile iau o intorsatura dificila, atat pentru Zoe – care credea pana nu demult ca iubirea o ocoleste- cat si pentru Stan, care se indragosteste de ea si trebuie sa decida daca este pregatit sa devina tata.

Regizorul Alan Poul, castigator al unui premiu Emmy in 1993 pentru productia „The Pacific Century”, a semnat regia catorva episoade din serialul „Sub pamant S.R.L.”, iar in productia „Plan de rezerva” („The Back-up plan”) scoate in evidenta conditia femeii insarcinate intr-o forma comica, dar realista. Personajul Zoe va aduce pe lume gemeni, situatie similara cu cea a actritei care o interpreteaza.

Jennifer Lopez si Alex O’Loughlin s-au inteles foarte bine inca de la prima scena filmata impreuna, desi Alex nu stia cum vor decurge lucrurile intre el si o persoana atat de cunoscuta ca J Lo. Cantareata a apreciat scenariul filmului „Plan de rezerva” mai ales pentru ca i-a dat ocazia sa arate aspectele amuzante, dar si pe cele mai putin atractive, ale perioadei de sarcina. In plus, Jennifer Lopez s-a putut folosi de propria experienta pentru a-si construi personajul.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus