Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Poker, cel mai vizionat film romanesc in 2010

Poker, cel mai vizionat film romanesc in 2010


La 80 de ani, Sergiu Nicolaescu se poate mandri ca
reuseste sa aduca un numar impresionant de spectatori in cinematografe, dupa ce „Poker”, cel mai recent film al lui, a fost vizionat de 7.182 de spectatori in weekend-ul de lansare, generand incasari de aproximativ 130.000 de lei. Un real succes de public,Poker” a fost distribuit in opt copii si a surclasat celelalte premiere romanesti ale anului:Eu cand vreau sa fluier, fluier”, care a fost distribuit in 10 copii, adunand 7.103 spectatori in primul weekend, si „Casanova, identitate feminina”, distribuit in trei copii si vizionat de 371 de romani in trei zile.

O productie MediaPro Pictures, „Poker” a fost filmat in 26 de zile si este o adaptare a piesei de teatru cu acelasi nume a scenaristului Adrian Lustig, piesa care se joaca cu succes la Teatrul de Comedie de mai bine de cinci ani.

Rezultatele inregistrate de „Poker” in cinematografe nu fac decat sa confirme previziunea regizorului Sergiu Nicolaescu, care la incheierea filmarilor a declarat: „Am avut noroc cu niste actori de exceptie care au facut ca programul de filmare sa fie respectat in totalitate si ca materialul sa fie de calitate. Am toata increderea ca va iesi un produs bun si ca vom umple din nou salile de cinema!”.

  • Din 9 aprilie 2010, filmul „Poker” a fost lansat de MediaPro Distribution in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema Timis (Timisoara) si la Cinema City (Cotroceni, Cluj, Pitesti si Iasi), urmand ca de vineri, 16 aprilie 2010, sa poata fi vizionat si la cinema Lotus (Oradea) si cinema Arta (Arad).

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus