Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Carte > Poti sa tii un secret?

Poti sa tii un secret?

Cu acelasi amestec de umor, farmec si optimism care au facut-o celebra si extrem de iubita pe eroina ei, Becky-cea-dependenta-de-cumparaturi, Sophie Kinsella ne-o prezinta acum pe Emma Corrigan.

Eroina romanului este o fata obisnuita… dar cu mici secrete pe care nu trebuie sa le afle nimeni, dar absolut nimeni! In clipa csnd avionul in care se afla trece printr-o zona cu turbulente atmosferice, Emma e convinsa ca i-a sunat ceasul.

Pentru a se calma, incepe sa-i turuie vecinului de scaun, un american sobru si atragator, toate secretele ei (cum si-a pierdut virginitatea in timp ce parintii ei se uitau la „Ben Hur”, cum si-a mintit iubitul in legatura cu greutatea ei, motiv pentru care bikinii pe care i-a facut acesta cadou sunt extrem de inconfortabili, cum habar n-are ce e ala NATO si o mie de alte secrete, despre colegii de serviciu, familia, viata si visurile ei).

Din fericire, avionul aterizeaza cu bine si cei doi se despart. Cand ajunge la birou, Emma afla ca fondatorul companiei la care lucreaza ca asistent de marketing este nimeni altul decat tipul din avion, singura persoana din lume care stie acum totul despre ea.

  • „Competitie, barfe de birou, scandal, dragoste si sex… personajul prapastios al lui Sophie Kinsella va fi in mod sigur adorat de cititori si-i va amuza copios!” (Publishers Weekly)
  • In aceeasi colectie a editurii Polirom, vei gasi alte romane scrise de aceeasi autoare: „Ma dau in vant dupa cumparaturi”, „La cumparaturi cu sora mea” si „Cumparaturi in rochie de mireasa”.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus