Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Povestea jucariilor 3

Povestea jucariilor 3

video_youtube

Disney-Pixar revine cu a treia parte a povestii celebrelor jucarii din seria „Toy Story”. Andy se pregateste sa plece la colegiu si sa-si lase in urma prietenii copilariei, Woody (voce: Tom Hanks) si Buzz (voce: Tim Allen). Prietenii de jucarie ai lui Andy vor fi lasati la o gradinita, unde trebuie sa faca fata energiei copiilor de acolo. Dar ei planuiesc sa fuga alaturi de prietenii noi pe care si-i fac.

Personajele din „Povestea jucariilor 3” beneficiaza de voci celebre, precum Tom Hanks, Tim Allen sau Joan Cusack. Daca de obicei actorii primesc un scenariu inainte de a juca in filme, in cazul productiei Disney-Pixar actorii au putut vedea chiar o versiune a filmului. Inainte de a-si imprima vocile, Tom Hanks si Tim Allen au vizionat o varianta necizelata a filmului, in care vocile erau redate de animatori Pixar.

Regizorul Lee Unkrich a primit in 2000 un premiu Annie pentru „Toy Story 2” (1999), dar a semnat regia si altor productii animate de succes, precum „Finding Nemo” (2003) sau „Monsters Inc.” (2001).

Actorul Tim Allen a fost impresionat de cat de amuzanta este „Povestea jucariilor 3”, in mod special de intalnirea dintre Barbie si Ken. De cealalta parte, Tom Hanks a fost uimit de ceea ce au realizat cei de la Disney-Pixar cu aceasta noua productie animata, de cat de „umane” sunt trairile jucariilor si cat de bine si sunt scrise replicile personajelor.

  • „Povestea jucariilor 3” ruleaza in cinematografe si in varianta 3D.
  • Premiera in Romania: 18 iunie 2010.
  • Site oficial: http://disney.go.com/toystory/.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus