Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Carte > Povestile Beau Monde

Povestile Beau Monde

In luna noiembrie, revista Beau Monde serbeaza sapte ani de existenta in domeniul publicatiilor de moda si stil din Romania. Cu aceasta ocazie, va fi lansat volumul „Povestile Beau Monde”, in colaborarea cu Editura Tritonic. Este o editie de lux care reuneste momente istorice din lumea modei si a personalitatilor ei marcante, „narate” de catre redactorii Beau Monde de-a lungul anilor.

De la primele ansambluri vestimentare de scena si cele mai timpurii case de moda, „Povestile” te transporta direct in culisele industriei de fashion, punctand piese, designeri, muze si celebritati de referinta. Nostalgicele modei anilor ’60 se pot regasi la fel de bine in aceasta carte ca si iubitoarele perioadei disco din anii ’80 sau cele ale minimalismului anilor 2000. La fel, adeptele caselor de moda italienesti, americane, frantuzesti sau japoneze vor descoperi fiecare ceva pe masura preferintelor stilistice.

Vei citi despre clasica rochie neagra, dar si despre masculinul tuxedo, despre indraznetii bikini, dar si despre versatilul t-shirt, contempland parca un dressing atotcuprinzator plin de tinute care cer sa fie incercate. Iar toate cele care au exersat moda sub toate formele si tendintele, fie ca vorbim de mitica Audrey Hepburn, de rasfatata Paris Hilton, de profesionista Gisele Bündchen sau de maestra Kate Moss, te vor acompania pe parcursul unei lecturi fascinante a acestei enciclopedii de stil, accesibila cunoscatoarelor si amatoarelor deopotriva.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus