Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Preocuparile cool ale sezonului

Preocuparile cool ale sezonului

Ce altceva mai este la moda in zilele noastre?

Balet in loc de aerobic. Schimba pantofii sport cu poantele de dans! Sunt o groaza de cursuri de balet la care te poti inscrie. Silueta ta va arata la fel de fragila si feminina ca si cea a lui Audrey Hepburn. Sarah Jessica Parker ne-a spus ca e cool!

Dormi cu mama, puisor. La gunoi cu anticonceptionalele! Toamna asta se poarta burtica… Peste tot nu se vorbeste decat despre Madonna, Catherine Zeta-Jones, Andreea Esca, Oana Cuzino si familiile lor pline de obrajori bucalati si pampersi. Sigur e cool…

Estu’-i la putere! Inca din vara, orice e de provenienta orientala este de ultima ora. Practica yoga, acupunctura, arta japoneza a servirii ceaiului, imbraca-te in materiale luxoase, nobile, de harem (matase, brocart, tafta, satin) si gateste retete cu curry si mult coriandru. Schimba lampile din casa cu lampadare colorate cu arabescuri si creeaza o atmosfera sugestiva, cu o atingere kitsch care sa aminteasca de anii ’70 si de filmele indiene de la Bollywood (cetatea filmului din Bombay).

New Girls on the Block. Pentru bronz, nu se mai poarta nici solarul, nici marea, nici muntele, ci… acoperisul blocului. Asa ca, retine, la primavara ia-ti prietenele, sezlongurile si o masuta pentru cocktailuri si pe bloc cu voi! Aduceti si un sistem audio, ca sa aveti muzica buna la party-ul de pe bloc si petreceti o dupa-amiaza intreaga la plaja, barfind si savurand cocktailuri. Va recomandam “flirtini” care a facut furori la New York dupa episodul din “Sex and the City” in care Carrie si gasca au baut la o petrecere doar acest cocktail atat de simplu de preparat: vodca, suc de ananas si gheata multa… Ah, am uitat! Ca sa fie o petrecere cu-adevarat sic, purtati la costumul de baie tocuri inalte.

Comments

comments

Leave a Reply