Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Prima biografie Alexander McQueen va aparea in mai 2010

Prima biografie Alexander McQueen va aparea in mai 2010

Prima carte despre viata raposatului designer britanic Alexander McQueen va ajunge pe rafturile librariilor in data de 7 mai 2010.

Biografia, numita „Alexander McQueen, Genius of a Generation” („Alexander McQueen, geniul unei generatii”), este scrisa de catre Kristin Knox, jurnalist de moda si fashion blogger, are 128 de pagini si se prezinta ca o cronica a vietii designerului, incepand cu anii copilariei lui in Londra.

In biografia „Alexander McQueen, Genius of a Generation”, se regasesc mai bine de 120 de imagini ale celor mai cunoscute creatii ale lui Alexander McQueen, intre care si cateva piese ale colectiei pentru sezonul toamna – iarna 2010, ramasa neterminata.

Alexander (Lee) McQueen a fost gasit mort pe 11 februarie 2010, dupa ce s-a spanzurat in ajunul comemorarii mortii mamei lui, de care a fost foarte atasat. Creatiile lui originale si nonconformiste au inspirat intreaga lume a modei, multe dintre starurile de la Hollywood alegandu-i tinutele pentru covorul rosu: Kate Moss, Madonna, Naomi Campbell, Sarah Jessica Parker, Rihanna sau Lady Gaga.

Kristin Knox, autoarea biografiei „Alexander McQueen, Genius of a Generation”, este fashion blogger si jurnalist de moda recunoscut. In numele blogului ei, theclotheswhisperer.co.uk, ea participa la toate evenimentele importante de moda, avand si colaborari cu publicatii celebre ca Vogue Rusia, UK Glamour, GLAM UK si Fashion Confidential. In plus, Kristin Knox are un portofoliu impresionant de fotografii de pe podiumurile de moda din toata lumea.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus