Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Prima poza a fetitei lui Kim Kardashian

Prima poza a fetitei lui Kim Kardashian

Rapperul Kanye West a prezentat, la doua luni de la nasterea fetitei sale si a lui Kim Kardashian, prima poza a bebelusului.

Cei doi au asteptat doua luni pentru a face publica prima poza a primului lor copil, o fetita numita North. Mai mult patintii au refuzat oferte financiare uriase venite din partea tabloidelor pentru o fotografie cu fetita lor, fapt care merita toata lauda.

Kanye a prezentat, in cadrul unei emisiuni gazduita de mama lui Kim Kardashian, prima fotografie a micutei. Rapperul a acordat un interviu pentru Kris Jenner, bunica fetitei, si a prezentat fotografia in fata a milioane de americani. "Ma rog ca micuta sa semene cu mama ei cand va mai creste", a declarat amuzat proaspatul tata.

Fotografiile lui Kim si Kanye din prima loc copilarie seamna izbitor cu micuta North.
 

Kris Jenner a spus despre nepoata sa ca este o "combinatie extraordinara" a lui Kim si Kanye: "Are ochii lui Kim, cred ca are obrajii si buzele tale". Kanye a spus ca a ales sa publice fotografia in cadrul emisiunii lui Kris Jenner in urma rugamintii acesteia si ca a refuzat toate ofertele financiare pentru poza copilului.

Micuta North la exact doua luni de cand a venit pe lume. Tatal ei a facut publica o singura fotografie!

Starleta americana Kim Kardashian a nascut, pe 15 iunie, primul ei copil, cu o luna inainte de termen. Kim Kardashian si Kanye West au anuntat in luna decembrie 2012 ca asteapta un copil.

La inceputul lunii iunie, vedeta americana Kim Kardashian a devenit din nou o femeie libera, dupa ce divortul de fostul ei sot, jucatorul de baschet Kris Humphries, a fost finalizat. Acesta este cel de-al doilea divort pentru Kim Kardashian. Starleta americana a fost casatorita timp de patru ani cu producatorul muzical Damon Thomas, de care s-a despartit in 2004.

Kim Kardashian este actrita de reality show cel mai bine platita din televiziunea americana, castigurile ei financiare din 2010 – provenind din aparitiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii si a unei creme de bronzat – ridicandu-se la aproximativ 6 milioane de dolari.

Kim Kardashian are o relatie cu rapperul Kanye West care a inceput in aprilie 2012, iar cei doi au in plan sa se casatoreasca, dar nu au facut nici un anunt oficial cu privire la acest aspect.


Lasă un răspuns

Sus