Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Primul concert Roxette in Romania, pe 30 mai 2011

Primul concert Roxette in Romania, pe 30 mai 2011

video_youtube

Roxette va concerta pentru prima data in Romania, pe 30 mai 2011, la Zone Arena din Bucuresti, show-ul fiind inclus in turneul mondial pe care trupa suedeza l-a programat pentru 2011. Cu o cariera de aproape 25 de ani, 75 de milioane de albume vandute si peste 30 de hituri, Marie Fredriksson si Per Gessle revin pe scena muzicala dupa opt ani de pauza. In 2011, Roxette va lansa un album nou precum si un turneu nou, al zecelea din cariera duo-ului suedez.

Biletele pentru concertul din Bucuresti vor fi puse in vanzare din data de 16 noiembrie 2010, pe www.myticket.ro, urmand sa fie disponibile ulterior si in reteaua magazinelor Diverta, in magazinul Muzica si in libraria Mihai Eminescu.

  • Formata la inceputul anilor ’80, Roxette a devenit rapid una dintre cele mai de succes trupe pop, iar piese precum „The Look”, „Dressed for Success”, „Listen to Your Heart”, „Dangerous”, „It Must Have Been Love”, „Joyride” si „Milk and Toast and Honey” au facut inconjurul lumii.
  • Primul album Roxette, „Pearls of Passion”, a fost lansat in 1986. Au urmat alte sase albume, sapte compilatii, un album de remixuri si opt albume video, carora li se adauga 39 de single-uri si tot atatea videoclipuri.
  • In 2002, solista Marie Fredriksson a fost diagnosticata cu o tumoare pe creier si Roxette a intrat intr-o perioada de pauza pentru urmatorii opt ani.

Sursa: www.mediafax.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus