Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Calatorii si vacante > Printul William este îndrăgostit de Africa

Printul William este îndrăgostit de Africa

Într-un interviu acordat postului de televiziune CNN International, care va fi difuzat integral pe data de 16 septembrie, prinţul William vorbeşte despre legătura sa emoţională cu Kenya, Africa şi animalele de acolo. Această pasiune este moştenită de la mama sa, Lady Diana, care şi-a petrecut mult timp pe continentul african lucrând ca voluntar.

Se întorcea cu toate acele poveşti şi plină de încântare şi pasiune pentru ceea ce făcea. Iar eu stăteam şi ascultam toate astea cu uimire.”, povesteste William.

Odată cu venirea pe lume a fiului său,George, prinţul William şi-a activat şi mai puternic instinctul protector, nu doar faţă de fiul său ci şi faţă de speciile de animale aflate în primejdie. William este nerăbdător ca micul prinţ să mai creascăşi să îl poată duce şi pe el în Africa.

  • Prima fotografie oficiala cu printul George

Kate Middleton nu este nici ea străină de pasiunea soţului său faţă de acest continent exotic, deoarece William a ales să o ceară de soţie în timpul unei călătorii în Kenya. ”Nu plănuisem asta dinainte. Ştiam doar că vreau să mă simt confortabil în acel moment şi am vrut ca locul să aibă şi o semnificaţie puternică, alta decât locul în care m-am logodit. (Kate) înţelege ce înseamnă pentru mine să fiu în Africa.”

Iar atunci când este stresat, Prinţul se realaxează privind la numeroasele fotografii cu animale pe care le are în telefon.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus