Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Profil de artist: Colbie Caillat

Profil de artist: Colbie Caillat

Inca de la nastere, Colbie Caillat a reprezentat esenta fetei califoniene: pentru ea, a se distra insemna a petrece cat mai mult timp pe plaja, alaturi de prietenii ei.

Albumul ei de debut, „Coco”, reflecta tocmai acest stil revigorant de a trai. Inarmata cu chitara si cu vocea ei deosebita, Colbie are acelasi stil bland al celor ce au influentat-o: John Mayer, Bob Marley si Lauryn Hill.

Si-a inceput cariera de cantareata prin a posta cantecele ei pe myspace.com: „Tailor Made”, mesajul plin de bucurie al lui Colbie pentru sora ei aflata in cautarea sufletului-pereche, si „Bubbly”, o piesa despre dragoste.

Site oficial: www.colbiecaillatmusic.com

Fara a se promova in vreun fel pe piata muzicala si inarmata numai cu puterea muzicii ei, Colbie Caillat a devenit o senzatie pe website-ul MySpace, avand 6.240 prieteni si fiind numita de cei de la revista Rolling Stone una dintre artistele de top de pe acest site.

Pe masura ce popularitatea ei crestea online, a crescut si popularitatea ei in randul iubitorilor de muzica. „Nu sunt inca faimoasa si, totusi, de cate ori ma duc la cumparaturi sunt recunoscuta de tinerii care lucreaza in magazine”.

Desi a inceput sa cante inca de mica, un moment-cheie pentru formarea lui Colbie ca artista a fost la varsta de 11 ani.

„Am auzit-o pe Lauryn Hill cantand <Killing Me Softly>. Vocea ei mi s-a parut absolut minunata si m-a facut sa imi doresc sa cant, asa ca am interpretat una dintre piesele ei la un concurs de talente.”

Desi tatal ei, Ken Caillat, era co-poducatorul celebrei formatii Fleetwood Mac, Colbie si-a dorit sa reuseasca de una singura; asa a ajuns sa isi descopere si talentele de compozitoare. A gasit, de asemenea, un colaborator grozav, Mikel Blue, cu care a lucrat la albumul ei de debut”Coco”.

Din fericire pentru cariera ei, pe masura ce se dezvolta ca si compozitor, Colbie evolueaza si ca artist pe scena. „Incep sa ma obisnuiesc”, declara cantareata. „Am o trupa acum pe care, pur si simplu, o iubesc! Interactionez cu membrii ei pe scena si e totul foarte distractiv.”

  • Sursa: www.umusic.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus