Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Profil de artist: Miley Cyrus

Profil de artist: Miley Cyrus

Cel mai nou copil-minune al Americii se numeste Miley Cyrus si, la varsta de 15 ani, se poate lauda cu un venit anual de 25 de milioane de dolari. Este actrita, dar si cantareata si compozitoare, cu patru albume la activ.

Miley Cyrus s-a nascut in Nashville, Tennessee, si este fiica lui Billy Ray Cyrus, cantaret de muzica country cunoscut in SUA. A fost botezata Destiny Hope, dar toata lumea a ajuns sa-i spuna Miley, porecla pe care a primit-o deoarece inca de mica zambea foarte mult. Miley a devenit interesata de actorie la varsta de 9 ani, primul ei rol fiind in serialul tatalui ei. La 12 ani, a dat auditie pentru serialul „Hannah Montana” si initial a fost considerata ca fiind prea mica pentru rol. Dar insistentele si prestatia ei plina de energie i-a convins pe producatori sa o accepte in cele din urma.

Site oficial: www.mileycyrus.com

In 2006, Walt Disney Records a lansat „Hannah Montana Soundtrack”, coloana sonora a serialului, cu 8 piese interpretate de Miley. In 2007, ea a lansat un album dublu, „Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus”. Primul disc continea piese de pe coloana sonora a serialului, iar cel de-al doilea era albumul de debut al lui Miley.

Un an mai tarziu, Miley a lansat cel de-al doilea ei album, „Breakout”, care nu are niciun fel de legatura cu serialul care a facut-o celebra. Primul single extras de pe acest album este „7 Things”, care pana acum a urcat cel mai sus in topuri dintre piesele lui Miley.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus