Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Profil de artist: MR. & MS.

Profil de artist: MR. & MS.

Radu Sirbu si Ana s-au cunoscut la Orhei, cand ea avea doar 16 ani, iar el coordona, la 19 ani, un cerc de creatie muzicala. Relatia lor a debutat furtunos, cu o cearta si… un sarut. In 1998, Radu si Ana incep sa colaboreze profesional, Ana ajutandu-si iubitul in pregatirea momentelor coregrafice si urcand alaturi de el pe scena, ca dansatoare.

In 2001, la insistentele iubitei, Radu a participat la preselectia trupei O-Zone si a devenit cel de-al treilea membru al formatiei. In acelasi an, Ana si Radu s-au casatorit. In timp ce isi continuau proiectele deja incepute, Ana a studiat dreptul si designul, facand primii pasi in domeniul creatiei vestimentare. La sfarsitul lui 2002, ea a venit la Bucuresti ca sa-l sustina pe Radu, dar succesul trupei O-Zone i-a tinut la distanta pe cei doi soti, Radu fiind nevoit sa calatoreasca peste tot in lume.

Site-uri oficiale:

Timp de doi ani, Ana s-a ocupat de design si de amenajari interioare, scriind versuri in timpul liber, care mai tarziu vor ilustra primele compozitii solo ale lui Radu. In 2006, dupa despartirea O-Zone, Radu si-a lansat primul album solo si videoclipul primului sau single, „Whap-pa”. La inceputul lui 2007, cantaretul si-a deschis propriul studio de inregistrari, iar restul anului si l-a petrecut compunand si inregistrand piese. Printre ele si „Love Is Not a Reason to Cry”, urmatorul single din cariera lui de artist solo.

Pentru ca piesa avea nevoie de o voce feminina, Radu a convins-o pe sotia lui sa se implice in noul proiect muzical, care se va numi MR. & MS. „Love Is Not a Reason to Cry” este primul single de pe albumul „MR. & MS. – HEARTBEAT”, pe care Universal Music Romania il va lansa in iulie 2008.

  • Sursa: www.umusic.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus