Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Profil de artist: OneRepublic

Profil de artist: OneRepublic

OneRepublic este o trupa pop-rock, infiintata Colorado Springs de catre compozitorul si producatorul Ryan Tedder impreuna cu prietenul lui, Zach Filkins. Lor li s-au alaturat Eddie Fisher la tobe, Brent Kutzle – bass, violoncel, vocalist, si Drew Brown – chitara.

  • Site oficial: www.onerepublic.net

Cei cinci americani au atras atentia intregii lumi dupa lansarea hitului „Apologize”.

Piesa i-a placut atat de mult lui Timbaland, incat cunoscutul producator a realizat un featuring cu OneRepublic, pe care l-a inclus si pe albumul lui, „Timbaland Presents: Shock Value„.

Deocamdata, OneRepublic a lansat un singur album, „Dreaming Out Loud”, in 2007, produs de Greg Wells, unele dintre cantece fiind produse chiar de Ryan Tedder.

Pe langa activitatea lui de cantaret, Ryan s-a impus si ca producator muzical; de exemplu, lui i de datoreaza succesul melodiilor „Bleeding Love” – Leona Lewis, „Do it well” – Jennifer Lopez si „Love Like This” – Natasha Bedingfield.

Dupa „Apologize”, urmatorul single lansat de pe albumul „Dreaming out loud” a fost „Stop and Stare„, piesa care de asemenea s-a bucurat de succes. Apoi, baietii de la OneRepublic au realizat un cover dupa piesa lui Duffy, „Mercy”.

  • Sursa: www.umusic.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus