Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Profil de trupa: Jonas Brothers

Profil de trupa: Jonas Brothers

Joe (18 ani), Nick (15) si Kevin Jonas (20) sunt trei frati din New Jersey, deveniti celebri peste Ocean sub numele de scena Jonas Brothers. Primul care s-a remarcat a fost Nick, cand a semnat un contract solo cu o casa de discuri din SUA. Dupa cateva single-uri lansate pe cont propriu, Joe si Kevin i s-au alaturat si impreuna au pus bazele trupei Jonas Brother.

Site oficial: www.jonasbrothers.com

Trio-ul a cantat in turnee alaturi de Backstreet Boys si Kelly Clarkson si nu a trecut mult pana cand au castigat aprecierea criticilor, ei compunandu-si singuri piesele si cantand la diferite instrumente.

Primul album Jonas Brothers, „It’s About Time”, a fost lansat in 2006 si a castigat discul de platina in SUA. Single-ul „Mandy” a devenit hit in special datorita postului MTV, clasandu-se pe locul 1 in topul TRL. Pentru piesele de pe acest album, fratii Jonas au colaborat cu producatori si compozitori importanti, precum Desmond Child (Aerosmith, Bon Jovi), Billy Mann (Destiny’s Child, Jessica Simpson) si Steve Greenberg (Joss Stone).

In 2007, Jonas Brothers au inceput lucrul la cel de-al doilea album, intitulat „Jonas Brothers” si lansat in august 2007. Dupa doar o saptamana, albumul a ajuns pe locul 5 in Billboard Hot 200 si a lansat doua single-uri „Hold On” si „S.O.S.”, cu mare priza la public (numai „S.O.S. ” a inregistrat peste 9.3 milioane de vizionari pe site-ul YouTube). In 2008, canalul Disney va lansa serialul „J.O.N.A.S”, care ii are ca protagonisti, si un film de lung metraj („Camp Rock”) a carui distributie ii va include.

Turneul european Jonas Brothers

In 2008, Jonas Brothers si-au petrecut prima saptamana a lunii aprilie in Marea Britanie, fiind asaltati de fani. Trupa a avut o interventie la Radio 1 si au concertat cu casa inchisa la Islington Academy din Londra. Turneul lor european se va lansa la sfarsitul lunii mai, in Marea Britanie, si va include concerte in Anglia, Irlanda, Olanda, Spania si Franta. Tot in 2008, Jonas Brothers planuiesc sa lanseze cel de-al treilea lor album, „A little bit longer”.

  • Sursa: www.umusic.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus