Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Proiectul X se lanseaza pe marile ecrane din 20 aprilie

Proiectul X se lanseaza pe marile ecrane din 20 aprilie

Filmul reda intr-un mod mai mult decat realist povestea unor elevi anonimi de liceu, care pe final de an incearca cu orice pret sa-si castige popularitatea. Ideea de la care au plecat a fost initial una nevinovata: sa dam o petrecere pe care toata lumea o va tine minte, dar nimic nu i-ar fi putut pregati pentru aceasta petrecere!

Vestea ca se pregateste un eveniment epic s-a imprastiat repede si in timp ce haosul ia amploare, numarul de participanti creste vazand cu ochii, iar celebritatea celor trei organizatori ajunge la cote maxime. Un film interzis minorilor, ,,Proiectul X” este un adevarat avertisment pentru parintii si agentii de politie din intreaga lume. Nima Nourizadeh debuteaza ca regizor de lungmetraj in fruntea unei distributii formate din debutanti, care au obtinut roluri in urma unei preselectii nationale. Todd Phillips (filmele din seria ,,Marea Mahmureala”) este cel care a produs acest lungmetraj, alaturi de Joel Silver, Scott Budnick, Andrew Rona, Alex Heineman si Marty P. Ewing, in calitate de producator executiv.

Scenariul a fost semnat de Matt Drake si Michael Bacall (,,Scott Pilgrim impotriva tuturor”), dupa o poveste dezvoltata de Bacall. ,,Proiectul X” ii aduce in rolurile principale pe Thomas Mann, Oliver Cooper, Jonathan Daniel Brown, Dax Flame, Kirby Bliss Blanton, Brady Hender, Nick Nervies, Alexis Knapp si Miles Teller (“Footloose”). Echipa din spatele camerelor de filmat ii include pe directorul de imagine Ken Seng (Step Up 3D), scenograful Bill Brzeski (filmele din seria ,,Marea Mahmureala” si ,,Due Date”/ ,,Sorocul”), montajul este semnat de catre Jeff Groth (TV’s “Entourage”) si designerul de costume Alison McCosh (asistent designer de costume al filmelor din seria ,,Marea Mahmureala”).

MediaPro Distribution va distribui filmul “Project X” in Romania din 20 aprilie, in urmatoarele cinematografe: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex – Baneasa, Glendale Studio (Bucuresti), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Iasi, Timisoara, Pitesti, Targul Mures), Cityplex (Constanta), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina) si Grand Mall Cinema (Satu Mare).
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus