Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Puzzle mortal 3

Puzzle mortal 3

PLOT

Alaturi de noua sa ucenica, Amanda (Shawnee Smith), criminalul in serie Jigsaw reuseste inca o data sa ia prizonieri si sa dispara. In timp ce detectivii se chinuie sa-l localizeze, doctorul Lynn Denion (Bahar Soomekh) si Jeff (Angus Macfayden) nici nu banuiesc ca urmeaza sa devina pioni pe tabala de sah a genialului criminal.

„Puzzle mortal 3” este partea cea mai intensa din punct de vedere psihologic din aceasta serie horror. Acum doi ani, primul „Saw” a socat audienta din intreaga lume, prin scenele de tortura extrem de crude. In 2005, partea a doua a dovedit ca Saw este unul din cele mai succes serii horror de pana acum.

In „Saw 3”, aflam mai multe lucruri despre viata si caracterul criminalului decat in filmele anterioare. „De data aceasta, planul lui e mult mai grandios, dar se resimte din cauza sanatatii. Asa ca obtine ajutorul unei victime mai putin norocoase pentru a fii sigur ca va supravietui si ca planul lui va fi dus la bun sfarsit”, afirma producatorul Mark Burg.

DIN CULISE

  • Desi „Saw 2” a fost un mare succesc, regizorul Darren Lynn Bousman a fost initial refractar la ideea realizarii unui nou film: „A existat multa presiune din cauza popularitatii primelor doua serii si nu vroiam sa-i dezamagesc pe fani. Dar stiam ca daca nu voi accepta eu, altcineva o sa realizeze filmul si vroiam sa pastrez integritatea povestii.”
  • „Saw 3” aduce in prim-plan doua personaje noi: Jeff (AngusMacFayden), un familist bantuit de moartea fiului sau, si Lynn (Bahar Soomech), un medic care s-a dedicat in totalitate muncii sale, pierzand contactul cu realitatea.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus