Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Puzzle Mortal 3D

Puzzle Mortal 3D

video_youtube

Primul film realizat exclusiv cu sistemul revolutionar de camere digitale SI-3D, „Saw 3D” aduce din nou pe ecran jocurile oripilante ale lui Jigsaw. In film joaca Tobin Bell, Costas Mandylor, Betsy Russell, Sean Patrick Flanery si Cary Elwes.

Filmele „Saw” prezinta masinatiunile lui Jigsaw, un om bolnav de cancer in ultima faza, care aplica jocuri sinistre de supravietuire asupra unor oameni despre care el crede ca si-au pierdut bucuria de a trai. In fiecare octombrie, in apropierea zilei de Halloween, este lansat pe ecrane un nou film din seria „Saw”, plin de capcane inventive si indicii incitante in legatura cu planul diabolic al lui Jigsaw.

Pana acum, cele sase filme „Saw” au avut incasari de peste 730 milioane dolari in cinematografele din intreaga lume, au vandut peste 30 de milioane de DVD-uri, iar „Saw” a castigat un loc meritoriu in the Guinness Book of Records ca Cea mai de succes serie horror. Mai mult, „Saw” a preluat stafeta de la seriile horror clasice, cum ar fi „Halloween” sau „Nightmare on Elm Street”, devenind astfel o parte a unui peisaj cultural agreat de public si fiind cunoscut inclusiv de catre cei ce nu sunt fanii acestui gen cinematografic.

  • Premiera in Romania: 29 octombrie 2010.
  • Site oficial: .

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus