Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > "Frigiderul-Federer" licitat pe e-bay

"Frigiderul-Federer" licitat pe e-bay

Nu numai ca o sa te poti mandri ca ai autograful liderului mondial in tenis si un frigider unic in lume, dar faci cu ocazia asta si un act de caritate. Castigurile obtinute in urma licitatiei de pe site-ul e-bay vor fi donate Fundatiei Roger Federer.

Frigiderul in cauza este modelul Indesit Grafitti si are desenata pe usa o uriasa racheta de tenis, langa care se afla semnatura autentica a tenismanului. Federer a semnat frigiderul in timpul Cupei Tennis Master din Shanghai, in noiembrie 2006, turneu pe care de altfel l-a si castigat.

Elvetianul, care este tenismanul numarul 1 in lume din februarie 2004, a castigat anul trecut nu mai putin de 8 milioane de dolari din tenis. Din 2003, Federer investeste o parte din veniturile lui in fundatia care ii poarta numele si care are ca scop intrajutorarea situatiei sociale a copiilor din New Brighton, unul din cele mai sarace cartiere din Port Elizabeth, Africa de Sud.

Asa ca, daca vrei sa fii „complicele” lui Roger Federer, participa la licitatia de pe e-bay. Mai ai timp pana pe 7 martie.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus