Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > "Pastele in familie”, cu Mihaela Radulescu

"Pastele in familie”, cu Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu revine la Antena 1, locul unde s-a obisnuit sa isi petreaca sarbatorile chiar si dupa decizia de a renunta la televiziune. Si pentru ca Sarbatorile traditionale, indeosebi cele religioase, se petrec in familie, Mihaela si-a dorit sa fie aproape de invitatii ei, astfel ca si-a poftit oaspetii la emisiune impreuna cu familiile si cu prietenii lor dragi.

In Duminica Sfanta, vedeta va fi gazda telespectatorilor Antenei 1. Ea devine responsabila cu voia buna, pregatindu-le atat telespectatorilor, cat si invitatilor din platou multe surprize si cadouri de la Iepuras.

  • Citeste zilnic stirile mondene pe Story.ro!

La masa de Paste, Mihaela ii va avea alaturi pe Stela Popescu si Alexandru Arsinel, pe membrii trupei Proconsul, Dida Dragan, Delia, Anca Sigartau si Marius Rizea, precum si pe cei care ne vor incanta cu obiceiuri romanesti: Ansamblul Baladele Deltei, Florin Vasilica si Grupul Teleormanul, Steliana Sima, Marius Ciprian Pop si Antonia Pop, fiica sa, Elena Gheorghe impreuna cu mama sa, Parintele Cristian Pomohaci si altii. Telespectatorii pot fi alaturi de Mihaela Radulescu si invitatii ei, duminica, 4 aprilie, de la ora 16.30.

Razvan si Dani se joaca de-a „nepotu’ si bunicu'”

Voia buna continua la Antena si a doua zi de Paste care ii surprinde pe matinalii Razvan si Dani in roluri inedite. Bunicul Dani isi va vizita nepotul care acum administreaza ograda plina de animale. El nu va fi singurul oaspete al nepotului Razvan, telespectatorii care se trezesc devreme luni, avand posibilitatea sa-i revada si pe Viorica si Ionita din Clejani, Ana si Fredi Camacho, Jean Paler sau Mihai Margineanu.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus